Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Boot verhuur in Frieslandboot verhuur in friesland

Zoekt u naar een jacht verhuur in het noorden van Nederland? Bij Yachtcharter de Brekken kunt u voor een voordelige prijs prachtige boten huren voor in Friesland en omgeving. Zo kunt u met uw gehuurde boot varen in bijvoorbeeld De Friese Meren. Ook het IJsselmeer is in handbereik, en via hier kunt u bijvoorbeeld varen naar de provincie Overijssel. Watersportcentrum De Brekken is gevestigd in Lemmer, en is dé Friese thuishaven voor watersporters. Naast boot verhuur in Friesland kunt u ook in onze park een chalet huren, of ligplaatsen huren voor uw eigen boot. Hieronder leest u meer over onze boot verhuur in Friesland.

Boot huren in Friesland bij de Brekken

Bij Yachtcharter de Brekken heeft u keuze tussen maar liefst acht prachtige motorboten bij onze boot verhuur in Friesland. Bij ons kunt u een motorboot huren zonder vaarbewijs. De boten kunt u bewonen met vier tot tien personen. Dus wilt u met uw gezin of met uw familie varen, het kan allemaal! U kunt bij ons een motorboot huren voor maar liefst €1025,- per week. Elke boot bij ons verhuur in Friesland heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Ze zien er ook allemaal uniek uit. Op de specifieke pagina’s van de motorboten kunt u alle kenmerken zien van de boot.

 

boot verhuur in friesland

We hebben ook veel foto’s op de pagina’s staan zodat u een goede kijk kunt nemen. Wij hebben  zelfs de 360 graden foto’s, zodat het net lijkt alsof u al in de boot bent! Zo krijgt u al een realistische beleving van de boot waar u naar kijkt. U kunt in de foto rond klikken, om alle hoeken van de motorboten te kunnen zien. Bovendien kunt u al kijken op welke data u de boot zou kunnen reserveren. Wij hebben een agenda op de pagina’s van de motorboten staan, waar de groene vakjes de datums zijn dat u de boot kunt huren. Super handig!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over ons verhuur van een boot in Friesland? Op de site van ons motorbootsverhuur vindt u vrijwel alle informatie die u nodig heeft. Heeft u vragen over het verhuur van een boot bij De Brekken, of een vraag ergens anders over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk hiervoor onze contactpagina. We helpen u graag verder!