Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Jachtverhuur Friesland, dat is WSC De Brekken 

Jachtverhuur FrieslandBent u op zoek naar een jachtverhuur in Friesland? Dan bent u bij Watersportcentrum De Brekken op de juiste plek. Bij WSC De Brekken kunt u een stijlvolle motorboot huren. Hiermee kunt u de Friese meren of het IJsselmeer ontdekken. Wij zijn gevestigd in het Friese dorp Lemmer, een echt watersport dorp. Het wordt ook wel de Friese thuishaven voor watersporters genoemd. Vanuit Lemmer kunt u direct de Friese Meren opvaren, het IJsselmeer en de provincie Overijssel zijn ook goed bereikbaar. 

Onze jachten bieden u bijna hetzelfde comfort als u thuis gewend bent. Aan boord bevindt zich alles dat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Uiteraard vindt u op iedere motorboot een complete keuken, toilet, douche, radio, TV en verwarming. Alle schepen zijn voorzien van een boegschroef, deze maakt het afvaren en aanleggen gemakkelijk. De kruisers zijn geschikt voor groepen van twee tot tien personen. Lees op onze website meer over onze jachtverhuur in Friesland.

Een stijlvolle boot huren zonder vaarbewijs bij jachtverhuur WSC De Brekken in Friesland

Veel mensen willen graag een motorboot huren, maar onervarenheid of het gebrek aan een vaarbewijs houdt hen tegen. Dit is bij WSC De Brekken geen probleem. Voor onze jachten heeft u namelijk geen vaarbewijs nodig, ervaring is ook niet belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u voor vertrek helemaal vertrouwd bent met de boot. Door een uitgebreide instructie waar u al uw vragen kunt stellen. Ook heeft u eventueel de mogelijkheid om een proefvaart te doen. Om alvast bekend te raken met de boot, kunt u de instructievideo’s bekijken. 

Bij jachtverhuur in Friesland WSC De Brekken bieden wij u kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van veilig huren. Alles wordt van te voren duidelijk opgeschreven in een Hiswa-contract. Zo weet u zeker dat alles goed op papier staat. Daarnaast volgen wij de richtlijnen van veilig huren. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over ons jachtverhuur in Friesland, neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u!