Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

jachtverhuur lemmerJachtverhuur Lemmer, WSC De Brekken

Heeft u zin in een heerlijke vaarvakantie? Dan bent u bij Yachtcharter De Brekken aan het juiste adres! Jachtverhuur in Lemmer De Brekken is gelegen in Friesland, de perfecte locatie voor een heerlijke vaarvakantie in de mooie natuur. U kunt vanuit onze jachthaven namelijk varen naar de provincies Overijssel, Groningen en dergelijke, maar ook varen op het prachtige IJsselmeer of De Friese Meren. Op de website van Yachtcharter De Brekken vindt u een breed aanbod van verschillende prachtige motorboten die u kunt huren voor uw vaarvakantie in Friesland en omstreken. En u heeft niet eens een vaarbewijs nodig om op vaarvakantie te gaan met een van onze motorboten! Bent u geïnteresseerd in het huren van een motorboot van Yachtcharter De Brekken? Bekijk dan onze aanbod voor meer informatie, of lees hieronder verder.

jachtverhuur lemmerHuur een motorboot van onze jachtverhuur in Lemmer!

Onze motorboten hebben een lengte van 9,5 meter tot 13 meter Dit betekent dat u met uw gezin van vier, of met een groep van tien vrienden / familie op een vaarvakantie kunt gaan met een motorboot van jachtverhuur De Brekken in Lemmer! Wanneer u een motorboot huurt van ons, betaalt u in termijnen van weken. Op de specifieke pagina van een motorboot kunt u foto’s bekijken om al een goed beeld te krijgen van een bepaalde motorboot. Ook vindt u hier de eigenschappen en specificaties van een motorboot. Om het plannen van uw vaarvakantie zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u op de pagina van een motorboot in de agenda kijken wanneer de motorboot beschikbaar is.

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. U kunt onze contactgegevens onderaan de pagina vinden. Wij helpen u enorm graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes van onze jachtverhuur in Lemmer!