Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ligplaatsen huren Friese merenLigplaatsen huren Friese meren bij WSC De Brekken

Wilt u een mooie en handig gelegen ligplaats huren die in de buurt ligt van de Friese meren? Dan bent u bij WSC De Brekken op de juiste website! WSC De Brekken is namelijk dé thuishaven voor alle watersporters in Friesland. Onze jachthaven is erg gemakkelijk bereikbaar, want het ligt namelijk in het plaatsje Lemmer. Vanuit onze thuishaven vaart u zo op de Friese meren, en bent u binnen een mum van tijd op het Ijsselmeer of in de provincie Overijssel. Onze ligplaatsen die u kunt huren bij de Friese meren zijn ook nog eens uitgebreid voorziend van alle soorten voorzieningen die u maar nodig heeft, en meer. Heeft u interesse in de ligplaatsen die u kunt huren van WSC De Brekken? Op deze link kunt u de vrijstaande ligplaatsen bekijken.

Prachtige ligplaatsen huren bij de Friese meren in de thuishaven van WSC De Brekken

Ligplaatsen huren Friese merenOp de link hierboven kunt u gemakkelijk de vrijstaande ligplaatsen zien. Dit is een kaartoverzicht van ons jachthaven, met alle vrijstaande ligplaatsen voor motorboten. U vindt op deze pagina de prijzen, de afmetingen en nog meer informatie over de desbetreffende ligplaatsen. Ook kunt u de interactieve kaart eronder gebruiken om een goede impressie te krijgen van onze jachthaven en van de vrijstaande ligplaatsen. Zo kunt u alvast kijken welke ligplaats u het meest voor de hand ligt. Voor alle informatie over de faciliteiten waar u op kunt rekenen wanneer u ligplaatsen wilt gaan huren bij de Friese Meren van WSC De Brekken kunt u op deze pagina raadplegen.

Meer informatie en contact met WSC De Brekken

Alle informatie over onze watersportcentrum en de werkzaamheden die wij verrichten vindt u op onze website. Kunt u niet vinden waar u naar zoekt, of heeft u nog vragen over de ligplaatsen die u kunt huren bij de Friese Meren? Neemt u dan contact met ons op. Onze contactgegevens kunt u onderaan de pagina vinden. Wij horen graag van u. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina voor de laatste updates en meer.