Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motorboot huren Overijssel bij Watersportcentrum De Brekken 

Motorboot huren OverijsselWilt u een motorboot huren in Overijssel? Dan bent u bij Watersportcentrum De Brekken aan het juiste adres. WSC De Brekken is gevestigd in het Friese dorp Lemmer. Dit dorp wordt ook de Friese thuishaven voor watersporters genoemd. Het is namelijk op verschillende manieren zeer goed bereikbaar. Zo kunt u met de boot vanuit Lemmer gemakkelijk Overijssel bereiken. Ook kunt u direct de Friese meren op varen of naar het IJsselmeer gaan. 

Voor het varen met onze motorjachten heeft u geen vaarbewijs nodig, ook ervaring is niet van belang. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijke instructie krijgt voordat u het water op gaat. Ook is het mogelijk om van te voren een proefvaart te doen. Zo weet u zeker dat u zich helemaal vertrouwd voelt op de boot. In Lemmer bevindt u zich vlakbij de twee mooiste, waterrijkste delen van Nederland, dat zijn namelijk Friesland en Noordwest Overijssel. Bekijk onze website voor meer over een motorboot huren in Overijssel!

Genieten van de prachtige natuur op het water wanneer u een motorboot gaat huren in Overijssel

De vloot van WSC De Brekken bestaat uit een fraai gelijnde, door gerenommeerde werven gebouwde en sfeervol ingerichte schepen. Alle verkeren uiteraard in een perfect staat van onderhoud. Daarvoor hebben wij een eigen technische- en onderhoudsdienst. Onze jachten bieden uw comfort. Alle bevindt zich aan boord voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Natuurlijk zijn ze voorzien van een complete keuken, toilet, douche, TV en verwarming. Daarnaast bent u bij WSC De Brekken verzekerd van veilig huren. Alle afspraken worden duidelijk op papier gezet, voor ons is kwaliteit erg belangrijk. 

Verspreid over het terrein van WSC De Brekken zijn vijf kleine jachthavens te vinden. Hier vindt u zo’n 200 ligplaatsen. Daarnaast bieden wij u verschillende gemeenschappelijke voorzieningen zoals een restaurant, minigolf, een snackbar en kinderspeelvoorzieningen. Heeft u interesse in één van onze schepen, laat het ons dan weten. Ook voor vragen of meer informatie over een motorboot huren in Overijssel mag u altijd contact met ons opnemen. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!