Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Bootverhuur IJsselmeer bij Watersportcentrum de Brekken

Bootverhuur IJsselmeerWatersportcentrum De Brekken is de perfecte plek voor bootverhuur bij het IJsselmeer. Gelegen in Lemmer, de Friese thuishaven voor watersporters, is dit de ideale plaats wanneer u wilt varen op het IJsselmeer. Lemmer is een toeristisch dorp in het zuiden van Friesland. Met vele winkeltjes en terrassen aan het water ontstaat er een gezellige sfeer. Vanuit Lemmer kunt u met de boot direct de Friese meren en het IJsselmeer op varen. Verken de prachtige wateren en mooie natuurgebieden van Friesland en omstreken! 

Bootverhuur WSC De Brekken verhuurt motorjachten van verschillende afmetingen bij het IJsselmeer. Van 9,50 meter tot 13,00 meter. De kleinere schepen zijn geschikt voor vier personen en op de grotere schepen vindt u slaapplekken voor maximaal tien personen. Voor onze kruisers heeft u geen vaarbewijs nodig, laat u dus niet tegenhouden als u deze niet heeft. Ook ervaring met varen op een motorboot is niet noodzakelijk. Wij zorgen dat u zich vertrouwd voelt wanneer u een boot huurt op het IJsselmeer. 

Veilig het water op van Bootverhuur De Brekken bij het IJsselmeer

Voordat u vertrekt met één van onze motorjachten zorgen wij dat u de juiste instructies ontvangt om veilig het water op te kunnen gaan. Eventueel kunt u nog gebruik maken van een proefvaart. Vanaf het achterdek kunt u de motorboot besturen. Hier vindt u ook de bimini, die u beschermt tegen de zon en de cabrioletkap. Deze beschermt u tegen regen en wind. Zo kunt u optimaal genieten van een vakantie in eigen land en nieuwe plekjes ontdekken. 

Bij bootverhuur WSC De Brekken bij het IJsselmeer bent u gegarandeerd van kwaliteit. Uiteraard verkeren alle jachten in perfecte staat van onderhoud. Ook vindt comfort op onze stijlvol ingerichte schepen. WSC De Brekken is vrijwillige deelnemer aan het project Veilighuren. Dit betekent dat u met een gerust gevoel kunt genieten van uw vakantie. Alles wordt duidelijk genoteerd in het huurcontract. Heeft u vragen of zijn er zaken onduidelijk over onze bootverhuur bij het IJsselmeer? Neem dan even contact met ons op. 

Neem contact met ons op