Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motorboot huren in Overijssel bij Watersportcentrum De Brekken 

Motorboot huren in OverijsselWilt u een motorboot huren en varen in Overijssel, dan bent u bij Watersportcentrum De Brekken aan het juiste adres. WSC De Brekken is gelegen in Lemmer en verhuurd motorjachten geschikt vanaf twee personen tot groepen van wel tien personen. Lemmer is gelegen in het zuiden van Friesland, het wordt ook wel de Friese thuishaven voor watersporters genoemd. Voor het huren van een motorjacht is Lemmer de ideale plek. 

Vanuit Lemmer kunt u gemakkelijk naar Overijssel varen. Dus als u graag in Overijssel wilt varen, is Lemmer de ideale plaats om vanuit te vertrekken. Ook het IJsselmeer en de Friese meren zijn vanuit dit toeristische dorp makkelijk te bereiken. Wij WSC De Brekken kunt u genieten van een prachtige vaarvakantie in eigen land. Verken de mooie wateren en prachtige natuurgebieden in de omgeving van Lemmer. Op onze website vindt u vele vaartips en routes die u kunt nemen in Overijssel. 

Een motorboot huren in Overijssel en op een heerlijke vakantie gaan

Voor het huren van een motorboot bij WSC De Brekken in Overijssel heeft u geen vaarbewijs nodig. Veel mensen laten zich hier nog al eens door tegenhouden, ook het gebrek aan ervaring speel hier een rol in. Dit is geen probleem voor ons. Wij zorgen ervoor dat u voor het afvaren duidelijk instructies ontvangt, zodat u zich helemaal vertrouwd voelt met de boot. Op onze website vindt u vele instructievideo’s die u alvast kunt bekijken, daarvoor klikt u hier. 

Bij WSC De Brekken bieden wij u kwaliteit. Al onze schepen zijn voorzien van alle voorzieningen die u nodig heeft om comfortabel en ontspannen te kunnen genieten van uw vakantie. Wij zorgen met duidelijke afspraken en contracten voor een zorgenvrije vakantie. Dus kom eens kijken bij WSC De Brekken of neem contact met ons op. Als u interesse heeft in een motorjacht, laat het ons dan weten. Ons team beantwoord al uw vragen over een motorboot huren in Overijssel. Bekijk ook een onze Facebook pagina!