Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motorbootcharter Lemmermotorbootcharter lemmer

Wilt u op een vaarvakantie gaan en bent u nog op zoek naar een motorboot om te huren? Dan bent u bij Motorbootcharter De Brekken, gelegen in Lemmer, aan het juiste adres! Watersportcentrum De Brekken is dé Friese thuishaven voor watersporters. U kunt bij Motorbootcharter De Brekken veel verschillende motorboten huren voor uw vaarvakantie in de buurt van Lemmer. Een motorboot kunt u bij ons huren zonder het bezitten van een vaarbewijs. Het enige vereiste is dat u 18 jaar of ouder bent. Zo kunt u heerlijk op vaarvakantie in De Friese Meren met uw vrienden, gezin of familie! Naast het verhuren van motorboten kunt u veel meer werkzaamheden en activiteiten vinden die wij ondernemen. Bekijk eens onze website!

Motorboot huren bij Motorbootcharter De Brekken in Lemmer

motorbootcharter lemmer

Motorbootcharter De Brekken verhuurt acht verschillende motorboten in Lemmer. Alle boten hebben een lengte van 9,5 tot maar liefst 13 meter. Zo kunt u met vier personen op vakantie, maar op de grotere motorboten met maar liefst tien personen! Alle boten zijn uniek van uiterlijk en hebben verschillende eigenschappen en kenmerken. U kunt al onze motorboten bekijken op deze pagina. Zo is de Aquanaut Unico 1000 Neptunus geschikt voor vijf personen, en de Aquanaut Andante 438 AC Ceto geschikt voor een hele groep van tien personen!

Hier kunt u ook de specifieke informatie per motorboot vinden, met allerlei foto’s (waaronder zelfs 360 graden foto’s!) Bovendien vindt u hier een agenda waarin u uw vaarvakantie kunt plannen. De groene data zijn de dagen dat de motorboot beschikbaar is. Super handig! U kunt een motorboot huren bij motorbootcharter De Brekken voor maar liefst €995,- per week.

Meer informatie

U kunt gemakkelijk en snel een datum prikken om uw gewenste vaarvakantie in te plannen. Dit doet u op de eerdergenoemde pagina’s van onze motorboten. Via de agenda, ziet u overzichtelijk op welke data het desbetreffende motorboot beschikbaar is. Heeft u voor de rest nog vragen over Motorbootcharter De Brekken in Lemmer? Wij helpen u graag verder. U kunt onze contactgegevens onderaan de pagina vinden. Ook hebben wij een contact pagina. We helpen u graag verder.