Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Boot huren Friesland zonder vaarbewijs bij WSC De Brekken 

Boot huren Friesland zonder vaarbewijsWilt u graag een boot huren in Friesland zonder vaarbewijs? Dat kan bij Watersportcentrum De Brekken. Hier huurt u een stijlvolle motorboot, zonder dat u hier een vaarbewijs voor nodig heeft! Voor dat u het water op gaat, zorgen wij ervoor dat u helemaal vertrouwd bent met het schip. U kunt alvast de instructievideo’s bekijken om bekend te raken met de boot. Daarnaast kunt u natuurlijk al uw vragen stellen en eventueel zelfs een proefvaart maken. 

WSC De Brekken is gevestigd in het zuiden van Friesland, het dorp Lemmer. Dit is een echt watersport dorp. Vanuit Lemmer kunt u met de boot alle kanten op. Zo kunt u ervoor kiezen om direct de Friese meren op te varen en vanaf uw luxe motorboot te genieten van de prachtige natuurgebieden. Ook zijn het IJsselmeer en de provincie Overijssel zeer makkelijk te bereiken. Geniet van uw welverdiende vakantie op onze mooie motorboten. Lees op onze website meer over hoe u een boot kunt huren in Friesland zonder een vaarbewijs.

Op vaarvakantie met een boot die u kunt huren in Friesland zonder vaarbewijs, van WSC De Brekken 

De kruisers van WSC De Brekken zijn allemaal voorzien van een boegschroef. Dit zorgt ervoor dat afvaren en aanleggen gemakkelijker wordt. Daarnaast zijn ze allemaal in perfecte staat van onderhoud, dankzij onze eigen technische- en onderhoudsdienst. Aan boord vindt u alles dat u nodig heeft voor een ontspannen vaarvakantie voor een midweek of langer. Zo vindt u hier goede vaarkaarten, toeristische tips en een almanak, deze wijzen u de weg naar de mooiste plekjes. Ook beschikken alle motorboten over een complete keuken, toilet, douche, radio, TV en verwarming. 

Heeft u interesse? Kom dan gerust langs en overtuig u zelf van de kwaliteit van onze vloot, charterhaven en voorzieningen. U mag altijd een bezoek brengen aan ons bedrijf in lemmer. Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u het schip graag zien? Bel dan even, dan kunnen wij u vertellen wanneer het schip in onze haven ligt. Voor vragen over een boot huren in Friesland zonder vaarbewijs mag u ook altijd contact met ons opnemen.