Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Boot huren IJsselmeer bij Watersportcentrum De Brekken 

Boot huren IJsselmeerWilt u een boot huren zodat u kunt varen op het IJsselmeer? Dan bent u bij Watersportcentrum De Brekken aan het juiste adres. WSC De Brekken is gelegen aan Lemmer, vanaf deze plaats kunt u direct het IJsselmeer op varen. Lemmer is de Friese thuishaven voor watersporters. Ook de Friese meren is een uniek gebied waar u prachtig kunt varen in de Friese natuur. Het Friese meren gebied bestaat uit een aaneenschakeling van tientallen grote en kleine meren. Aan de meren liggen vele pittoreske dorpjes. 

Voor onze jachten heeft u geen vaarbewijs nodig. Wij zorgen ervoor dat u de juiste instructies krijgt, zodat u veilig en vertrouwd het water op kunt. Eventueel kunt u nog een proefvaart doen. WSC De Brekken verhuurt motorjachten van verschillende afmetingen. Deze kruisers zijn geschikt voor vier tot tien personen, afhankelijk van de grootte en het interieur van het schip. Verzekerd van een mooie vaarvakantie op het IJsselmeer in eigen land!

Eenvoudig varen en een boot huren voor op het IJsselmeer

Varen met onze motorjachten is eenvoudig. Alle jachten zijn voorzien van een hek- en boegschroef, dit zorgt ervoor dat afvaren en aanleggen gemakkelijker wordt. Natuurlijk is er ook een complete keuken, toilet, douche en salon. De vloot bestaat uit fraai gelijnde, door gerenommeerde werven gebouwde en sfeervol ingerichte schepen. Uiteraard verkeren ze allemaal in perfecte staat van onderhoud. De schepen zijn 9,50 meter tot 13,00 meter lang. Bij WSC de Brekken bent u verzekerd van kwaliteit en een veilig huurcontract wanneer u een boot gaat huren bij het IJsselmeer. 

Op onze jachten vindt u echte comfort en een ontspannen verblijf. Als u de kruisers graag een keer wil zien, kom dan eens langs bij WSC De Brekken. Ons bootverhuur bij het IJsselmeer bieden u interessante aanbiedingen, daarnaast spaart u met elke vaart dus u bij ons maakt voor korting. Geniet van een prachtige vaarvakantie in eigen land. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een boot huren voor op het IJsselmeer? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op