Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vaarvakantie IJsselmeer bij WSC De Brekken

Ligplaatsen huren Friese meren

Vaarvakantie IJsselmeer bij WSC De Brekken 

Vaarvakantie IJsselmeerBent u op zoek naar watersportcentrum voor een vaarvakantie op het IJsselmeer? Dan bent u bij WSC De Brekken aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Lemmer, de ideale plaats voor een vaarvakantie op het IJsselmeer. Vanuit Lemmer is het IJsselmeer namelijk gemakkelijk te bereiken. Ook kunt u gemakkelijk Overijssel bereiken en kunt u vanuit Lemmer direct de Friese meren op. Dit toeristische dorp wordt ook wel de Friese thuishaven voor watersporters genoemd. 

Als u een vaarvakantie op het IJsselmeer wilt doen met een boot van WSC De Brekken hoeft u zich geen zorgen te maken over het gebrek aan ervaring of een vaarbewijs. Dit heeft u namelijk niet nodig bij WSC De Brekken. Wij zorgen dat u voordat u het water op gaat voorzien wordt van een duidelijke instructie. Eventueel kunt u ook nog een proefvaart maken. Zo gaat u met een veilig en vertrouwd gevoel het water op. 

Huur een motorjacht en ontdek het mooie Friesland 

Op onze website vindt u alle motorjachten die u kunt huren. Hierbij vindt u ook wanneer deze boten beschikbaar zijn. Bij WSC De Brekken beschikken we over diverse afmetingen motorjachten. Of u nu met twee personen op vaarvakantie op het IJsselmeer wilt of met een groep van tien personen. Wij hebben voor iedereen een geschikte boot te huur. Al onze motorjachten zijn luxe en comfortabel ingericht. Aan boord vindt u alles dat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. 

Geniet onderweg van de fraaie landschappen, historische stadjes en beschermde natuurgebieden. Heeft u een boot op onze website gezien en wilt u deze ook even in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op, dan vertellen wij u wanneer deze in onze haven ligt. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze motorjachten en mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met het huren van een boot op het IJsselmeer. 

Neem contact met ons op!