Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vaarvakantie Friesland bij WSC De Brekken

Vaarvakantie Friesland bij Watersportcentrum De Brekken 

Vaarvakantie FrieslandWilt u graag op een mooie vaarvakantie in Friesland? Dan bent u bij Watersportcentrum de Brekken op de goede plek. Wij zijn gevestigd in Lemmer en dus een ideale locatie om een vaarvakantie in Friesland te starten. Vanaf onze locatie kunt u direct de Friese meren op en ook het IJsselmeer is gemakkelijk te bereiken. Bij Watersportcentrum De Brekken verhuren verschillende soorten motorboten. Voor iedereen hebben wij een passende boot. Of u nu met een grote groep bent of met twee personen. Bekijk op onze website vast ons aanbod en de beschikbaarheid van onze motorjachten. 

Bij WSC De Brekken boekt u een vaarvakantie in Friesland zonder vaarbewijs

Veel mensen zouden graag op vaarvakantie in Friesland gaan maar laten zich tegenhouden door een gebrek aan ervaring of een vaarbewijs. Bij WSC De Brekken hoeft u niet in het bezit van een vaarbewijs te zijn. Voordat u het water opgaat wordt u door ons voorzien van een duidelijke instructie. Eventueel kunt u zelfs een proefvaart maken. Wij zorgen ervoor dat u een ware kapitein wordt en met een veilig en vertrouwd gevoel vertrekt met de motorboot. Daarnaast is dankzij doordachte jachtbouw en toepassing van moderne techniek varen met onze kruisers vrij eenvoudig. 

Ontdek de prachtige omgeving van Friesland op het water 

In Friesland kunt u een prachtige vaarvakantie maken. Deze regio is rijk aan beschermde natuurgebieden, fraaie agrarische landschappen en historische handelsstadjes met vele bezienswaardigheden. Daarnaast zijn Friesland en Noordwest Overijssel de twee mooiste, waterrijkste delen van Nederland. Ontdek deze prachtige omgeving met een kruiser van WSC De Brekken en geniet van uw vakantie. Onze jachten bieden u enorm comfort en aan boord vindt u alles dat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Zo beschikken onze motorjachten ook over een boegschroef, deze maakt het afvaren en aanleggen gemakkelijk. 

Lastminute vaarvakantie boeken bij WSC De Brekken 

Wilt u een lastminute vaarvakantie boeken in Friesland? Dat kan bij WSC De Brekken. Op onze website vindt u de beschikbaarheid van onze boten. Per boot kunt u bekijken wanneer u deze kunt huren. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen wanneer u lastminute een vaarvakantie wilt boeken. Aan boord van al onze schepen vindt u vaarkaarten, toeristische tips en een almanak. Deze wijzen u de weg naar de mooiste plekjes. Dit deel van Nederland is ontzettend boeiend en afwisselend, u raakt er nooit op uitgekeken. Ontdek de rustige sfeer van de Friese meren. 

Breng een bezoek aan ons bedrijf in Lemmer  

Overtuig u zelf van de kwaliteit van onze vloot, charterhave en voorzieningen door eens een bezoek te brengen aan ons bedrijf in Lemmer. U bent altijd van harte welkom om langs te komen. Wilt u een specifiek schip bekijken? Bel dan even, dan laten wij u weten wanneer dit schip in onze haven ligt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan ook gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!