Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Varen op het IJsselmeer

Ligplaatsen jachthaven Lemmer

Varen op het IJsselmeer bij De Brekken

Varen op het IJsselmeerWilt u varen op het IJsselmeer? Dan bent u bij Watersportcentrum De Brekken aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Lemmer. Dit is de ideale plek wanneer u wilt varen op het IJsselmeer. Vanuit Lemmer is het IJsselmeer namelijk gemakkelijk te bereiken. Ook de Friese meren en de provincie Overijssel zijn goed bereikbaar vanuit Lemmer. De Brekken biedt u diverse motorboten die u kunt huren om te gaan varen op het IJsselmeer.

Onze motorboten kunt u uitgebreid bekijken via onze website. Hier vindt u ook de beschikbaarheid van de motorjachten. Of u nu met twee personen gaat varen of met een groep van tien, wij hebben voor een ieder een geschikte boot. Voor het varen met onze boten heeft u geen vaarbewijs of ervaring nodig. Voor vertrek voorzien wij u van een duidelijke instructie met eventueel een proefvaart. Zo gaat u met een veilig en vertrouwd gevoel het water op.

Ontdek de prachtige omgeving van Friesland

In Friesland vindt u diverse leuke vaarroutes. Deze vaarroutes leiden u langs bescherme natuurgebieden, fraaie agrarische landschappen en historische handelsstadjes met veel bezienswaardigheden. Onze jachten zijn comfortabel en luxe ingericht. De vloot bestaat uit fraai gelijnde, door gerenommeerde werven gebouwde en sfeervol ingerichte schepen. Alle verkeren uiteraard in een perfecte staat van onderhoud. Dit wordt verzorgd door onze eigen technische- en onderhoudsdienst.

Kom gerust eens langs bij WSC De Brekken bekijk onze schepen en overtuig u zelf van de kwaliteit van onze vloot. Heeft u al een keuze gemaakt uit één van onze schepen en wilt u deze graag zien? Bel dan even, dan laten wij u weten wanneer de boot in onze haven ligt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of varen op het IJsselmeer? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!