Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Gruno Excellent 41 Rana

Virtuele Tour Plattegrond
Vanaf €2255,- per week
  • De agenda voor 2025 is open! Boek nu en ontvang vroegboekkorting.

  • 3 cabines

  • 3 x 2-pers. bed

  • 3 x toilet met douche’s

  • Nieuw te bouwen schip (let op foto’s zijn zusterschepen)

  • Borg € 550,00

  • Meerweeksekorting

Gruno Excellent 41 Rana

Nieuw per 1-6-2025  (Het schip wordt op dit moment gebouwd daarom zijn de foto’s van zusterschepen, zodat u een idee krijgt hoe het schip eruit gaat zien. De foto’s van de Rana volgen later.)

Deze Gruno Excellent 41 is voorzien van 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed, die elk hun eigen sanitaire ruimte met wc en douche hebben.
De keuken is boven in de salon, zodat er veel licht en uitzicht is tijdens het koken.

Beneden voor in het schip is een vaste dinette.

Door het  royaal ontworpen en het lichte interieur geeft het een heerlijk ruimtelijk gevoel met veel opbergmogelijkheden.

Een douche- en toiletgelegenheid die voorzien is van warm en koud water. Er is verwarming voor de kille momenten. In de keuken een 4-pits kookgelegenheid op gas en een koelkast, met vriesvakje, voor bederfelijke waren en waarin natuurlijk ook drankjes heerlijk koel te krijgen zijn. Een radio en cd-speler voor de momenten dat u wilt genieten van muziek of de actualiteiten wilt beluisteren en een Satelliet TV met diverse Nederlandse en internationale zenders. Als u in een haven ligt kunt u gebruik maken van 220 Volt Walstroom. Met mooi weer is het heerlijk om achter de buitenbesturing onder de gesloten kap te staan, die u kunt afsluiten indien het regent.  Het aanleggen van het schip wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een boeg- en hekschroef. De route kunt u in de gaten houden met het aanwezige kompas, snelheidsmeter, dieptemeter en roerstandaanwijzer. Als u voor anker wilt gaan kunt u gebruik maken van de handankerlier. Dit schip mag op het IJsselmeer varen tot windkracht 4 Beaufort. Huisdieren zijn toegestaan, wij berekenen dan de kosten van de (verplichte) eindschoonmaak, € 60,00.

Voor dit schip gelden de volgende specificaties of extra’s:

Een 220 Volt omvormer en een  volledig overdekt achterdek met vaste zitbank.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Golf