Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Aquanaut Drifter CS 1000 Aegir

Virtuele Tour Plattegrond
Vanaf €1.250,- per week
  • 2 cabines

  • 1 x 2-pers, 1-pers. en 2 x 1-pers. bed

  • 1 toilet met douche

  • Grote binnenruimte door weglaten binnenbesturing

  • Borg € 550,00

  • Meerweeksekorting

  • Nu met vroegboekkorting

Aquanaut  Drifter CS 1000

De Aquanaut Drifter CS 1000 “AEGIR” is een motorboot van het nieuwe type Drifter CS en daarmee een noviteit in de chartervloot. Een motorboot die opvalt door het moderne en sportieve exterieur. De comfortabele handling van de schepen en het fraaie interieur maken het huren van deze motorboot tot een echte belevenis. Door de indeling met twee hutten is de boot geschikt voor 5 personen. Het schip is voorzien van een sprayhood over de buitenbesturing en uitgerust met boeg- en hekschroef om het aan- en afmeren zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze schepen hebben standaard het volgende aan boord:

Een douche- en toiletgelegenheid die voorzien is van warm en koud water. Er is verwarming voor de kille momenten. In de keuken een 4-pits kookgelegenheid op gas en een koelkast, met vriesvakje, voor bederfelijke waren en waarin natuurlijk ook drankjes heerlijk koel te krijgen zijn. Een radio en cd-speler voor de momenten dat u wilt genieten van muziek of de actualiteiten wilt beluisteren en een Satelliet TV met diverse Nederlandse en internationale zenders. Als u in een haven ligt kunt u gebruik maken van 220 Volt walstroom. Met mooi weer is het heerlijk om achter de buitenbesturing onder de Sprayhood te staan, die u kunt afsluiten indien het regent. Hierachter bevindt zich ook nog de Bimini. Het aanleggen van het schip wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een boeg- en hekschroef. De route kunt u in de gaten houden met het aanwezige kompas, snelheidsmeter, dieptemeter en roerstandaanwijzer. Als u voor anker wilt gaan kunt u gebruik maken van de handankerlier. Dit schip mag op het IJsselmeer varen tot windkracht 4 Beaufort. Huisdieren zijn toegestaan, wij berekenen dan de kosten van de (verplichte) eindschoonmaak, € 40,00.

 

Yachtcharter
Flyer Drifter 1000 cs
Inventarislijst huurboten
Folder Yachtcharter.pdf

Prijslijst Yachtcharter
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP

Echt een super fijne boot

Rated 5,0 out of 5
8 juli 2023

Een mooie boot waar alles gewoon klopt,.

En de prima service van het team de Brekken 👍👍.

j douma

Overzichtelijk en makkelijk boot

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2021

Deze boot was zeer geschikt voor (max.) 4 volwassenen. Het was ook heel gemakkelijk te hanteren en te varen. De boeg- en hekschroef maken het manoeuvreren tijdens het aanleggen zeer eenvoudig. Ik zou het op elk moment opnieuw huren.

Wim

Super vakantie! Mooie boot

Rated 5,0 out of 5
13 augustus 2021

Deze boot is echt een aanrader, van alle gemakken voorzien en de service van het yachtcenter is top.

Matthijs van der Werf

Super week

Rated 5,0 out of 5
17 juli 2021

Na een hartelijk onthaal en goede uitleg gehad een super week gehad. Super boot het ontbreekt je aan niks.

Wim bosker

voldeed volledig aan de verwachtingen

Rated 5,0 out of 5
3 mei 2021

super boot. voldeed helemaal aam de verwachtingen.

Martijn
Golf