Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aquarius

Uw vakantie op het water begint goed bij Yachtcharter de Brekken

Zekerheid is ons devies

Dubbele zekerheid voor uw vaarvakantie

Wie bij Yachtcharter de Brekken huurt, krijgt niet alleen een goed onderhouden schip mee, maar als extra een “zekerheidspakket” dat garant staat voor een zorgenvrije vakantie.

Alle afspraken worden in het Hiswa-contract bevestigd, dus kunt u er zeker van zijn dat er geen onduidelijkheden zijn.
Het logo “Hiswa” betekent dat de algemene voorwaarden van de Hiswa-vereniging in Nederland gelden. Door gebruik van deze algemene voorwaarden van de Hiswa vereniging zijn we automatisch aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie Consumentenaangelegenheden te Den Haag.

Ten behoeve van alle gemaakte afspraken is het Hiswa-huurcontact gemaakt. Hierop staan de algemene huurvoorwaarden, de huurprijs en een specificatie van het jacht omschreven.

 

Zekerheidscertificaat

Aantoonbare zekerheid naar de richtlijnen van het zekerheidscertificaat.
Op initiatief van de vereniging Top of Holland werd in samenwerking met het European Certification Bureau in Nederland en de chartersector van de Hiswa-vereniging een nieuw systeem ontwikkeld voor het verhuren van boten. Na een intensieve samenwerking met ECB zijn sinds 1 januari 2000 al onze schepen gerechtigd het “zekerheidscertificaat” te voeren. Dit certificaat is voor u als klant een garantie, dat de verhuurder zijn verhuurvloot met betrekking tot zekerheid en uitrusting systematisch controleert.

 

 

Golf