Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motorboot huren Friesland

Motorboot huren in Friesland? Dan kunnen wij van WSC De Brekken u daar perfect bij helpen. U kunt bij WSC De Brekken, dé Friese thuishaven voor watersporters, een prachtige motorboot huren voor een onvergetelijke vaarvakantie. Dit kan voor zowel een midweek, een hele week of langer!

motoryacht huren friesland

Een motorboot huren bij WSC De Brekken

WSC De Brekken is gevestigd in het dorpje Lemmer. U kunt vanaf onze thuisbasis binnen een mum van tijd de Friese Meren of het IJsselmeer op varen. En ook de provincie Overijssel kunt u gemakkelijk naartoe varen. Wij verhuren motorboten van 9,5 tot 13 meter lang. In Friesland en op de Friese Meren heeft u geen vaarbewijs nodig om deze boten te mogen besturen. Naast onze motorbootverhuur hebben wij ook een jachthaven, watersportservice, minigolfbaan en een chaletpark die u op onze watersportcentrum kunt vinden. Heeft u interesse in het huren van een motorboot in Friesland van WSC De Brekken? Neem dan een kijkje op onze pagina voor ons aanbod van motorboten, of lees hieronder verder voor meer informatie.

U heeft bij ons keuze uit maar liefst acht verschillende motorboten waar u uit kunt kiezen voor uw vaarvakantie. Zo kunt u de Aquanaut Drifter 950 Aquarius al huren voor maar €995,- per week. Op de pagina van een motorboot naar uw interesse kunt u alle informatie vinden over een desbetreffend motorboot. U vindt hier foto’s, technische kenmerken en een agenda waarin u gemakkelijk uw vaarvakantie kunt boeken. De groene data zijn de dagen dat u de motorboot nog kunt huren in Friesland.

Geniet van een Ontspannen Weekendje Weg

Bent u op zoek naar een motorboot om te huren voor een ontspannen weekend weg in Friesland? Bij WSC De Brekken bieden we ook de mogelijkheid om een motorboot te huren voor een weekend. Of u nu wilt genieten van de prachtige Friese Meren of een verkenningstocht wilt maken naar het schilderachtige IJsselmeer, wij hebben de ideale motorboot voor uw korte trip. Ontsnap aan de dagelijkse routine, voel de wind in uw haren en ervaar de vrijheid op het water tijdens een weekendje varen in Friesland. Neem contact met ons op voor meer informatie en boek uw motorboot voor een onvergetelijk weekendavontuur.

Motorboot huren Friesland als particulier

Bij WSC De Brekken bieden we geen mogelijkheid om een motorboot te huren van particuliere eigenaren. U kunt echter wel bij ons terecht om een motorboot te huren en te genieten van een fantastische vaarervaring in Friesland als particulier. Ons diverse aanbod aan motorboten biedt u verschillende opties om de perfecte boot te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en wij helpen u graag verder om uw vaarvakantie in Friesland onvergetelijk te maken.

Meer informatie en contact

Heeft u verder nog vragen over het huren van een motorboot in Friesland bij WSC De Brekken? Dan horen wij die graag van u. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contactpagina. Ook kunt u onze Facebook raadplegen voor de laatste updates en meer. Wij helpen u graag verder.