Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
8 - 10 personen

Aquanaut Andante 438 AC Ceto

Vanaf € 2.245,- per week Bekijk deze boot
6 - 8 personen

Aquanaut European Voyager 1300 Boann

Vanaf € 1.790,- per week Bekijk deze boot
6 - 8 personen

Aquanaut Unico 1200 Notus

Vanaf € 1.575,- per week Bekijk deze boot
Friesland yacht charter 4 personen

Aquanaut Drifter CS 1100 Nomia

Vanaf € 1.355,- per week Bekijk deze boot
4 personen

Aquanaut Unico 1000 Neptunus

Vanaf € 1.225,- per week Bekijk deze boot
4 - 6 personen

Aquanaut Drifter CS 1000 Oceanus

Vanaf € 1.195,- per week Bekijk deze boot
5 personen

Aquanaut Drifter CS 1000 Aegir

Vanaf € 1.165,- per week Bekijk deze boot
5 personen

Aquanaut Drifter 950 Aquarius

Vanaf € 1.025,- per week Bekijk deze boot

Boot huren Friesland van WSC De Brekken

Wilt u een keer op een heerlijke vaarvakantie gaan in Friesland? Dan kunnen wij van WSC De Brekken u daar perfect bij helpen. U kunt bij WSC De Brekken, dé Friese thuishaven voor watersporters, prachtige motorboten huren voor een onvergetelijke vaarvakantie. Dit kan voor zowel een midweek, een hele week of langer!

WSC De Brekken is gevestigd in het dorpje Lemmer. U kunt vanaf onze thuisbasis binnen een mum van tijd de Friese Meren of het Ijsselmeer op varen. En ook de provincie Overijssel kunt u gemakkelijk naartoe varen. Wij verhuren motorboten van 9,5 tot 13 meter lang. En u mag ze zelfs bevaren zonder een vaarbewijs! Naast onze bootverhuur hebben wij ook een jachthaven, watersportservice en een chaletpark die u op onze watersportcentrum kunt vinden. Heeft u interesse in het huren van een boot in Friesland van WSC De Brekken? Neem dan een kijkje op onze pagina voor ons aanbod van motorboten, of lees hieronder verder voor meer informatie.

Boot huren frieslandEen boot huren voor een prachtige vaarvakantie in Friesland van WSC De Brekken

U heeft bij ons keuze uit maar liefst acht verschillende motorboten waar u uit kunt kiezen voor uw vaarvakantie in Friesland. Zo kunt u de Aquanaut Drifter 950 Aquarius al huren voor maar €995,- per week. Op de pagina van een boot naar uw interesse kunt u alle informatie vinden over een desbetreffend boot. U vindt hier foto’s, technische kenmerken en een agenda waarin u gemakkelijk uw vaarvakantie kunt boeken. De groene data zijn de dagen dat u de boot nog kunt huren in Friesland.

Heeft u verder nog vragen over het huren van een boot in Friesland bij WSC De Brekken? Dan horen wij die graag van u. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Ook kunt u onze Facebook raadplegen voor de laatste updates en meer. Wij helpen u graag verder.