Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motorboot huren Friesland

Motorboot huren in Friesland? Dan kunnen wij van WSC De Brekken u daar perfect bij helpen. U kunt bij WSC De Brekken een prachtige boot huren in Friesland voor een onvergetelijke vaarvakantie. Dit kan voor zowel een midweek, een hele week of langer! WSC De Brekken is dé Friese thuishaven voor watersporters.

Bekijk ons aanbod aan motorboten om te huren in Friesland

motoryacht huren friesland

Een motorboot huren bij WSC De Brekken

Als u een boot wilt huren in Friesland is Lemmer het perfecte dorp om te starten. Het vissersdorp ligt aan de grens van Friesland en Flevoland en is zo de poort van Friesland.

WSC De Brekken is gevestigd in het dorpje Lemmer. U kunt vanaf onze thuisbasis binnen een mum van tijd de Friese Meren of het IJsselmeer op varen. Wij verhuren motorboten van 9,5 tot 13 meter lang. In Friesland en op de Friese Meren heeft u geen vaarbewijs nodig om deze boten te mogen besturen. Naast onze motorbootverhuur hebben wij ook een jachthaven, watersportservice en een chaletpark die u op onze watersportcentrum kunt vinden. Heeft u interesse in een motorboot huren in Friesland van WSC De Brekken? Neem dan een kijkje op onze pagina voor ons aanbod van motorboten, of lees hieronder verder voor meer informatie.

U heeft bij ons keuze uit maar liefst acht verschillende motorboten waar u uit kunt kiezen voor uw vaarvakantie. Zo kunt u de Aquanaut Drifter 950 Aquarius al huren voor maar €995,- per week. Op de pagina van een motorboot naar uw interesse kunt u alle informatie vinden over een desbetreffende motorboot. U vindt hier foto’s, technische kenmerken en een agenda waarin u gemakkelijk uw vaarvakantie kunt boeken. De groene data zijn de dagen dat u de motorboot nog kunt huren in Friesland.

Geniet van een Ontspannen Weekendje Weg

Bent u op zoek naar een motorboot om te huren voor een ontspannen weekend weg in Friesland? Bij WSC De Brekken bieden we ook de mogelijkheid om een boot te huren in Friesland voor een weekend. Of u nu wilt genieten van de prachtige Friese Meren of een verkenningstocht wilt maken naar het schilderachtige IJsselmeer, wij hebben de ideale motorboot voor uw korte trip. Ontsnap aan de dagelijkse routine, voel de wind in uw haren en ervaar de vrijheid op het water tijdens een weekendje varen in Friesland.

Motorboot huren Friesland als particulier

Bij WSC De Brekken bieden we geen mogelijkheid om een motorboot te huren van particuliere eigenaren. U kunt echter wel bij ons terecht om een motorboot te huren en te genieten van een fantastische vaarervaring in Friesland als particulier. Ons diverse aanbod aan motorboten biedt u verschillende opties om de perfecte boot te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Meer informatie en contact

Heeft u verder nog vragen over onze bootverhuur om een boot te huren in Friesland bij WSC De Brekken? Dan horen wij die graag van u. U kunt ons contacteren aan de hand van de gegevens op de contactpagina. Ook kunt u onze Facebook raadplegen voor de laatste updates en meer. Wij helpen u graag verder.