Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Yachtcharter de Brekken haven

Weekend / midweek motorbootverhuur
In principe verhuren we onze schepen voor minimaal 1 week, maar vanaf 1 maart kunt u weekenden en midweken boeken in de maanden april, mei, juni en september (m.u.v. Pasen en Pinksteren).

Vanaf vier weken voor afvaart is het boeken van een weekend of midweek ook mogelijk in het hoogseizoen. Dit wordt automatisch zichtbaar op onze reserveringspagina. Hier kunt u dus zien wat de mogelijkheden zijn voor motorbootverhuur bij De Brekken. Deze manier van motorbootverhuur is de ideale manier om eens uit te proberen of een vaarvakantie iets voor u is of om er gewoon even kort tussen uit te gaan.

Weekend motorbootverhuur
Een weekend loopt van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagmorgen 10.30 uur. In overleg kunt u ook zondagavond van boord gaan.
De prijs voor een weekend bedraagt 60% van de dan geldende weekprijs voor motorbootverhuur.

Midweek motorbootverhuur
Een midweek loopt van maandagmiddag 15.00 uur tot vrijdagmorgen 9.30 uur. De prijs voor een midweek is 55% van de dan geldende weekprijs voor motorbootverhuur.

Soms is het echter al eerder mogelijk om een weekend of midweek te boeken. Omdat er ‘gaten’ ontstaan in de planning, doordat het schip voor bijvoorbeeld 10 dagen verhuurd wordt (week + weekend). Houd dus de site goed in de gaten, wie weet heeft u geluk!