Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Yachtcharter de Brekken
Golf

Friesland: romantisch en sportief

Friesland, in het Fries: Fryslân, is een buitengewoon veelzijdig vakantieland voor het gehele gezin. U vindt er kleine, gezellige, historische handelssteden en vissersdorpen, kleine terrasjes aan het water, stemmingsvolle hotels en restaurants, die bijzondere specialiteiten uit de streek en heerlijke visgerechten serveren. U vindt er windmolens, zandstranden, bossen, eilanden in de meren, steeds weer nieuwe vergezichten en bovenal: frisse lucht!
En mocht het weer eens iets minder mooi zijn, dan is er nog altijd een subtropisch zwemparadijs of een andere overdekte attractie in de buurt.

Recreatieland de Fryske Marren

De Fryske Marren is het gebied rondom Lemmer. Lemmer is zowel over het water als over de weg de zuidelijke invalspoort naar de provincie Fryslân/Friesland. Twee sluizen, de Lemstersluis en de Prinses Margrietsluis, en de autosnelweg A6 vormen de entree van de Fryske Marren.

Het is een waterrijk gebied met bekende meren als het IJsselmeer, Tjeukermeer en de Groote Brekken. Deze zijn geschikt voor alle vormen van waterrecreatie en hengelsport en daarmee is de Fryske Marren uniek in Nederland.

De aantrekkelijkheid van de Fryske Marren wordt vergroot door de aangrenzende boscomplexen Gaasterland en Kuinrebos, fietspaden op en langs oude en nieuwe zeedijken naar Urk en Kuinre, het schitterende vestingstadje Sloten (één van de Friese Elfsteden), Joure met zijn subtropisch zwemparadijs en de bloemenvelden in de kop van de Noordoostpolder.

Europees Watersportcentrum Lemmer

Lemmer heeft datgene, wat eigenlijk elke watersportstad moet hebben: de gemoedelijke sfeer van een oude havenplaats, wandelgebieden, culturele monumenten en tentoonstellingen, een lang zandstrand, grote en kleine meren en vaarten die uitnodigen tot vissen en zwemmen. En natuurlijk: heel veel frisse lucht. Wedden dat u komt? En vooral: terugkomen!

Wij, van Watersportcentrum “De Brekken” heten u van harte welkom.

Golf