Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Golf

Weinig of geen ervaring met een motorjacht?
Wij maken een heuse kapitein van u!

Velen zouden graag een kruiser huren, maar onervarenheid weerhoudt hen er van of men denkt een vaarbewijs nodig te hebben. Laatstgenoemd document heeft u voor onze schepen echter niet nodig.

Dankzij doordachte jachtbouw en toepassing van moderne techniek is het varen met onze kruisers vrij eenvoudig. Na het bekijken van onze instructievideo en de mogelijkheid tot het stellen van vragen, voelt u zich kapitein. Wilt u langer instructie of een proefvaart, dan kunnen wij dit ook verzorgen.

En wat de belangrijkste verkeersregels op het Nederlandse water betreft: die zijn zo verteld, maar u vindt ze ook in een boekje dat u aan boord aantreft. Ook goede vaarkaarten, toeristische tips en een almanak, die u de weg wijzen naar de mooiste plekjes, behoren tot de boordbibliotheek.

 

Boot huren Lemmer:

het ideale uitgangspunt voor een ontdekkingsreis door Friesland en Noordwest Overijssel.

Waarschijnlijk vindt u het in onze haven zó mooi, dat u de eerste nacht op De Brekken doorbrengt. Maar u heeft natuurlijk een vaarvakantie bij ons geboekt om de twee mooiste, waterrijkste delen van Nederland te zien: Friesland en Noordwest Overijssel. Regio’s die rijk zijn aan beschermde natuurgebieden, fraaie agrarische landschappen en historische handelsstadjes met vele bezienswaardigheden als musea.

Dit deel van Nederland is in vele opzichten zo boeiend en afwisselend, dat u er nooit op uitgekeken raakt. En bovenal, de lucht is er altijd zuiver, de sfeer rustgevend en de mensen zijn vriendelijk. Vanaf één van onze kruisers is die wereld, met vergezichten en pittoreske dorpjes aan de horizon nog mooier, nog verrassender: zorgeloos varen en genieten in optima forma.

 

Jachten om trots op te zijn.

Onze vloot bestaat uit fraai gelijnde, door gerenommeerde werven gebouwde en sfeervol ingerichte schepen. Alle verkeren in een perfecte staat van onderhoud.

Dat is niet zo verwonderlijk, want wij hebben een eigen technische- en onderhoudsdienst. Deze is voor pechgevallen, die gelukkig zelden voorkomen, gedurende het seizoen zeven dagen van de week bereikbaar en komt na melding onmiddellijk in actie. Zo kan uw vakantie nooit in het water vallen!

Onze jachten bieden u bijna hetzelfde comfort als u thuis gewend bent.
Een verblijf op onze schepen is te vergelijken met vakantie in een luxe camper. Alles bevindt zich aan boord voor een comfortabel en ontspannen verblijf, zowel voor overdag als ’s nachts.

Een complete keuken, toilet, douche, radio, TV en verwarming zijn voor ons vanzelfsprekende zaken die bij een schip horen. Weer of geen weer, u blijft het leuk vinden op onze schepen.

Ook een boegschroef, die het afvaren en aanleggen gemakkelijk maakt, behoort tot de standaarduitrusting.

Het aantal slaapplaatsen verschilt per schip en is afhankelijk van de lengte en de indeling van het interieur. Een schip van 9,50 meter bijvoorbeeld heeft 4 slaapplaatsen en één van 13,00 meter biedt maximaal 10 personen een goede nachtrust.

 

Kom eens langs!

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze vloot, charterhaven en voorzieningen door een bezoek te brengen aan ons bedrijf in Lemmer. Heeft u al een keuze gemaakt uit één van onze schepen en u wilt de bewuste kruiser graag zien? Bel dan even, wij kunnen u dan zeggen wanneer het door u gewenste schip in onze haven ligt.

Golf