Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

winterstalling

Winterstalling

Het team van de Technische Watersportservice verzorgt sinds jaar en dag zo’n 200 schepen van haar klanten tijdens de winterperiode. Wij verzorgen winterstalling in combinatie met het beschermen van vorstgevoelige componenten, zoals de motor(en), drinkwatersysteem en toilet.

U heeft de mogelijkheid om uw boot buiten te laten stallen, maar ook overdekte winterstalling is mogelijk. Met behulp van een hydraulische hefwagen worden de boten via de sliphelling uit het water genomen. Deze methode voorkomt beschadiging aan de verf van de romp en het onderwaterschip. Ook de kajuit, masten en windschermen blijven gevrijwaard van eventuele schade. Zeilschepen kunnen met staande mast worden gestald. De stalling van schepen gebeurt met zeer deugdelijke blokken met een minimum aan stophout.

De maximale diepgang waarop wij zijn ingericht is 1,50 m., de hellingcapaciteit is 20 ton. Bekijk ook onze osmosebehandelingen!

 

Prijzen 2022/2023
Al onze prijzen zijn totaalprijzen. De m2 prijs is inclusief uit- en in het water laten, afspuiten, huur bok en BTW.

Winterberging overdekt € 45,50 per m2
Winterberging buiten € 27,50 per m2

Bekijk ook onze facebook pagina!

Golf