Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ons Aanbod

Ligplaatsen

Jachthaven “de Brekken” biedt meer dan 200 ligplaatsen in Lemmer aan. Deze ligplaatsen hebben een lengte van 8 tot 12 meter en zijn verdeeld over het chaletpark in vijf kleine, gezellige jachthaventjes. Voor folder of prijslijst klik hier.

Omgeven door groen, zult u de plezierige sfeer van een kleine haven ervaren, met de faciliteiten van een grote haven. Elke ligplaats is voorzien van een eigen stroomaansluiting, per twee ligplaatsen is een opstapsteiger over de hele lengte van de ligplaats tot aan de meerpaal. Centraal bij de haventjes zijn de parkeerplaatsen en het sanitairgebouw. Op de steigers vindt u de watertappunten en er is wifi ontvangst.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Watersportservice en plaatsen voor (overdekte)winterstalling. Klik hier voor meer informatie over de winterstalling van Jachthaven de Brekken.

Ons terrein ligt aan het meer de Groote Brekken. Ook de rest van het Friese merengebied, het IJsselmeer en het Overijsselse merengebied zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de havens. Ontdek de mooie Friese meren vanuit uw thuishaven bij Watersportcentrum de Brekken.

Bekijk hier onze Facebook pagina!

Hartelijk dank voor uw interesse in een ligplaats in onze jachthaven. Op dit moment hebben wij geen ligplaatsen beschikbaar. In de komende maanden kan er verandering in de huidige bezetting ontstaan, omdat de opzegtermijn tot 31-12 loopt. Wij hebben een wachtlijst waarop wij u kunnen plaatsen. Stuur ons hiervoor een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer, merk/type/lengte/breedte en diepgang van uw boot en geef aan dat u op de wachtlijst wilt worden geplaatst. Zodra er dan een geschikte ligplaats vrij komt zullen wij u hierover informeren.

€,- per seizoen.
  • Afmetingen in meter:
  • Stroom:
Bekijk deze ligplaats  
Golf