Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Waarom boeken bij Yachtcharter de Brekken?

Waarom boeken bij Yachtcharter de Brekken ?

Wij van Yachtcharter de Brekken bieden u kwaliteit. Verhuring van alleen werfgebouwde Aquanaut motorboten, waar geen vaarbewijs voor benodigd is. Alle gemaakte afspraken worden duidelijk genoteerd in een Hiswa-huurcontract. Yachtcharter de Brekken is een vrijwillige deelnemer aan het project Veilighuren. Hieronder meer informatie over korting mogelijkheden.

Trouweklantenspaarsysteem
Elke klant krijgt bij de eerste vaart een logboek van ons mee, in dit logboek is een spaarsysteem opgenomen. Tijdens elke vaart die u bij ons maakt, spaart u voor een korting, deze wordt bijgeschreven in het logboek. Als u in 5 jaar tijd 4 keer bij ons heeft gevaren, is het logboek vol. De korting die u in deze jaren heeft opgebouwd, kunt u in het zesde jaar laten verrekenen met de huurprijs. 

Gunstig verlengen
Interessant voor iedereen die bij ons komt varen.

Soms komt het voor, dat het weekend na uw vaarperiode het motorjacht nog vrij is. Hiervoor proberen we natuurlijk een klant te vinden via de lastminute-aanbiedingen. Ook dit jaar gaan we de op dat moment varende huurder benaderen, halverwege de vaarweek zullen we het weekend (tot maandag 10.00 uur) aanbieden, hiervoor berekenen we 15% van de dan geldende weekprijs.

Locatie

Yachtcharter de Brekken ligt erg gunstig gelegen. Zie hieronder een opsomming van onze locaties in de buurt:

Meerweeksekorting
Wanneer u langer dan een week vaart, hebben wij minder drukte en werk op de wisseldagen. Daarom bieden we u een korting aan, variërend van 5% tot 7,5%. 
Hoe dit precies werkt, leest u hier

Weekenden en midweken
We verhuren onze motorjachten in principe voor minimaal 1 week, maar vanaf 1 maart kunt u weekenden en midweken boeken in de maanden april, mei, juni, september en oktober (m.u.v. de Paas- en Pinksterdagen). Vier weken voor afvaart is motorbootverhuur van weekend of midweek ook mogelijk in het hoofdseizoen. Maar soms ontstaan er al eerder ‘gaten’ in de planning, doordat een boot bijvoorbeeld voor 10 dagen verhuurd wordt. Houd dus de site in de gaten, wie weet heeft u geluk!

Lastminute prijzen
Soms zijn niet alle boten ver van tevoren verhuurd. In dit geval bieden wij drie weken voor afvaart een aantrekkelijke lastminute prijs aan. 
De lastminutekorting is 15% en is direct zichtbaar gemaakt op onze reserveringspagina. Hier kunt u natuurlijk op wachten of eerder voor zekerheid kiezen.

Vroegboekers
Wat zijn de voordelen van vroeg boeken? Dat zijn er eigenlijk best wel veel!

Zoals :

Dus profiteer nu van de vroegboekkorting en kies de vakantie die u graag wilt! Boek nu met extra korting!

 

Download folder en prijslijsten

Wij sturen u graag informatie per post toe. Echter, het duurt enige dagen voordat dit bij u op de mat valt. Bovendien kunt u alles wat wij opsturen hier downloaden.

Hieronder vindt u alle documenten die u bij ons kunt downloaden.

Yachtcharter
Folder Yachtcharter.pdf
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Flyer Drifter 950
Flyer Unico 1000
Flyer Drifter 1000 cs
Flyer Unico 1200
Flyer EV 1300
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP

Bekijk hier onze facebook pagina!