Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Waarom boeken bij Yachtcharter de Brekken?

Waarom boeken bij Yachtcharter de Brekken ?

Wat zijn de voordelen van vroeg boeken? Dat zijn er eigenlijk best wel veel !

Zoals :

Dus profiteer nu van de vroegboekkortingen en kies de vakantie die u graag wilt ! Ruime keuze omdat veel schepen nog vrij zijn. Dit is zeker van belang als u meerdere weken wilt reserveren. Boek nu met extra korting !

Door vroeg te boeken, heeft u de grootste kans dat het door u gewenste schip nog vrij is in de door u gekozen periode. Zeker wanneer u langere tijd wilt varen, is dit belangrijk.

Iedereen die ver van tevoren boekt (meer dan 180 dagen) krijgt 5% korting als beloning. Tevens kunt u ondanks het vroege boeken nog omboeken of zelfs annuleren, zie de voorwaarden.

Wanneer u twee of drie weken aaneengesloten boekt, krijgt u op de tweede week 5% en op de derde week 7,5% korting op de dan geldende weekprijs.

Tevens kunt u per direct al aaneensluitend een midweek + week of een week + weekend huren.

Per direct mogelijk

Voorgaande jaren verhuurden wij van vrijdag tot vrijdag. Vanaf heden kunt u ook van maandag tot maandag boeken. Op deze manier is uw reis naar Lemmer misschien nog meer ontspannen.

Weekenden en midweken

Normaal gesproken bieden wij zes weken voor afvaart de weekenden en midweken pas aan, omdat we liever hele weken verhuren. Dit jaar kunt u vanaf 1 maart in de maanden april, mei, juni, september en oktober de weekenden en midweken boeken, m.u.v. de paas- en pinksterdagen.

Lastminute prijzen

Soms zijn niet alle boten ver van tevoren verhuurd. In dit geval spreken wij drie weken van te voren van lastminute aanbiedingen. Kwaliteit heeft zijn prijs en daarom gaan de boten zeker niet tegen elke prijs weg.

De lastminutekorting is 15% en geldt vanaf drie weken tot afvaart. Hier kunt u natuurlijk op wachten of eerder voor zekerheid kiezen.

Gunstig verlengen

Interessant voor iedereen die bij ons komt varen.

Soms komt het voor, dat het weekend na uw vaarperiode het schip nog vrij is. Hiervoor proberen we natuurlijk een klant te vinden via de lastminute-aanbiedingen. Dit jaar gaan we ook de op dat moment varende huurder benaderen door hem op de woensdag van zijn vaarweek het weekend aan te bieden tot uiterlijk maandagmorgen 10:00 uur. Hiervoor berekenen we 15% van de dan geldende weekprijs.

Trouweklantenspaarsysteem

Als u in 5 jaar tijd 4 keer bij ons vaart, kunt u een leuke korting opbouwen die in het 6de jaar mag worden verrekend. Dit wordt bijgeschreven in een logboek, dat u tevens kunt gebruiken als reisverslag van uw vaarvakantie.

Download folder en prijslijsten

Wij sturen u graag informatie per post toe. Echter, het duurt enige dagen voordat dit bij u op de mat valt. Bovendien kunt u alles wat wij opsturen hier downloaden.

Hieronder vindt u alle dokumenten die u bij ons kunt downloaden.

Yachtcharter
Folder Yachtcharter.pdf
Prijslijst Yachtcharter
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Flyer Drifter 950
Flyer Unico 1000
Flyer Drifter 1000 cs
Flyer Unico 1200
Flyer EV 1300
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP