Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

boot huren lemmerBoot huren Lemmer?

Het huren van een boot in Lemmer kan een geweldige manier zijn om de mooie omgeving van Lemmer te verkennen. Lemmer is gelegen aan de Friese meren, wat een prachtig natuurgebied is met een verscheidenheid aan flora en fauna. De vele stiltegebieden, eilanden en rustige kanalen bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van een ontspannen vaartocht.

Veel mensen kiezen ervoor om een boot te huren in Lemmer, omdat het een veilige en betaalbare manier is om de omgeving te verkennen. Wij bieden u verschillende soorten boten aan, van kleine luxe boten tot grote luxe boten. U kunt met deze boot varen waar u wilt, of u kunt zich ook aan een route houden en de omgeving van Lemmer verkennen.

Wanneer u ervoor kiest om een boot te huren, moet u rekening houden met het soort boot dat u nodig heeft en de huurprijs. Wij hebben boten voor 2 personen tot 12 personen, dus het is belangrijk om te vergelijken en te zien wat het beste bij u past. Bij Yachtcharter de Brekken is het niet nodig om in bezit van een vaarbewijs te zijn. De boten die u bij ons huurt zijn niet moeilijk te besturen. Voordat u gaat varen krijgt u nog een kleine instructie van ons, hiermee kunt u veilig het water op. Het is belangrijk om goed op te letten op het water, want in de zomer kan het best wel eens druk zijn.

Als u eenmaal een van onze boten heeft gehuurd, kunt u genieten van de geweldige omgeving van Lemmer. Er zijn veel rustige kanalen, natuurgebieden en bezienswaardigheden die te verkennen zijn, afhankelijk van hoe lang uw vaarvakantie is. U zult onderweg waarschijnlijk ook veel andere mensen die op het water bezig zijn tegenkomen, zoals mensen die kanoën, windsurfen, vissen en meer.

Bekijk onze beschikbaarheid en boek een boot!