Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Aquanaut Andante 438 AC Ceto

Virtuele Tour Plattegrond
Vanaf €2.405,- per week
  • 4 cabines, 1 dinette

  • 3 x 2-pers. bed, 4 x 1-pers. bed

  • 2 toiletten, 2 douche’s

  • Modern schip met klassieke uitstraling

  • Borg € 550,00

  • Meerweeksekorting

  • Nu ook met vroegboekkorting

Aquanaut Andante 438 AC “Ceto”

De verhoogde gangboorden creëren veel praktisch toepasbare ruimte, onder meer voor opbergruimte en het inbouwen van apparatuur. De kombuis is gebouwd in de volle breedte van het schip, onder het hoge gangboord van het bakdek. Er is vrij uitzicht en veel licht door voor- en zijramen. De buiten stuurstand heeft een optimaal uitzicht en een verhoogde zit. Het korte achterdek aan de spiegel biedt zitgelegenheid bij gebruik van het korte zwemplatform. Het zwemplatform vormt tevens bij het afmeren een deel van de trap naar het hoge hoofdachterdek.

Onze schepen hebben standaard het volgende aan boord:

Een douche- en toiletgelegenheid die voorzien is van warm en koud water. Er is verwarming voor de kille momenten. In de keuken een 4-pits kookgelegenheid op gas en een koelkast, met vriesvakje, voor bederfelijke waren en waarin natuurlijk ook drankjes heerlijk koel te krijgen zijn. Een radio en cd-speler voor de momenten dat u wilt genieten van muziek of de actualiteiten wilt beluisteren en een Satelliet TV met diverse Nederlandse en internationale zenders. Als u in een haven ligt kunt u gebruik maken van 220 Volt Walstroom. Met mooi weer is het heerlijk om achter de buitenbesturing onder de Sprayhood te staan, die u kunt afsluiten indien het regent. Hierachter bevindt zich ook nog de Bimini. Het aanleggen van het schip wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een boeg- en hekschroef. De route kunt u in de gaten houden met het aanwezige kompas, snelheidsmeter, dieptemeter en roerstandaanwijzer. Als u voor anker wilt gaan kunt u gebruik maken van de handankerlier. Dit schip mag op het IJsselmeer varen tot windkracht 4 Beaufort. Huisdieren zijn toegestaan, wij berekenen dan de kosten van de (verplichte) eindschoonmaak, € 60,00.

Voor dit schip gelden de volgende specificaties of extra’s:

Een magnetron, een 220 Volt omvormer en een  volledig overdekt achterdek met vaste zitbank.

Yachtcharter
Inventarislijst huurboten
Folder Yachtcharter.pdf

Prijslijst Yachtcharter
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP

Wat een super mooie boot en super organisatie

Rated 5,0 out of 5
23 augustus 2022

Super super super , alles was super

Kwamen aan auto konden we daar netjes parkeren , werden meteen geholpen en binnen 10 minuten zaten we op de boot

De boot was echt prachtig alles Zoo mooi duidelijk en splinternieuw . Lekkere bedden , dekbedden kussens . Alles was aanwezig

Ook de buitenkant van de boot en het zit gedeelte op het terras was super luxe .

Claudia riemersma

Prachtige en bijzondere boottrip

Rated 5,0 out of 5
3 augustus 2021

De CETO is een geweldige boot met alle voorzieningen aan boord om een prachtige en onvergetelijke boottrip te maken op de Friese meren.

Ondanks het minder goede weer hebben we met ons gezin (9 personen) een mooie week beleefd.

De uitleg, informatie en ondersteuning van Yachtcharter de Brekken was top.

Peter Bertrand

Fijn bedrijf, prima boot!

Rated 4,0 out of 5
7 mei 2021

Paar kleine aandachtspuntjes: dieselmeter werkt niet, tent sluit niet goed en dek is niet anti-slip. Ook zou een kacheluitstroom bij de stuurstand heel prettig zijn!

Jan Praster

Antwoord van WSC De Brekken

bedankt voor de tips

Supermooi schip

Rated 5,0 out of 5
3 mei 2021

Voor ons de tweede keer dat we met dit mooie schip op pad waren. Wederom een mooie ervaring, vaart super mede dankzij boeg en heckschroef.

Alles werkt naar behoren dus daar geen problemen, wel naar ons idee vonden we het tweepersoonsbed voorin wel erg hard. (maar is uiteraard persoonlijke voorkeur!)

Maar anders dan dat wederom super vakantie gehad, mede door de hele goede en vriendelijke service van jachtcharter “De Brekken”

Michel Kemmers
Golf