Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Aquanaut Drifter CS 1000 Oceanus

Virtuele Tour Plattegrond
Vanaf €1.285,- per week
  • 2 cabines, 1 dinette

  • 2 x 2-pers. bed en 2 x 1-pers. bed

  • 1 toilet met douche

  • Grote binnenruimte door weglaten binnenbesturing

  • Borg € 550,00

  • Meerweeksekorting

  • Nu met vroegboekkorting

Aquanaut Drifter CS 1000 4-6 pers.

Gezien de doordachte indeling met twee gescheiden slaaphutten en een dinette die om te bouwen is tot slaapplaats, is dit schip zowel geschikt voor gezinnen als voor 2 tot 3 echtparen. Door het weglaten van de binnenbesturing heeft u een extra ruime salon en open keuken. De beperkte doorvaarthoogte van 2,48 mtr. biedt u de mogelijkheid de mooiste wateren te verkennen. Het schip is voorzien van een sprayhood over de buitenbesturing en uitgerust met boeg- en hekschroef om het aan- en afmeren zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze schepen hebben standaard het volgende aan boord:

Een douche- en toiletgelegenheid die voorzien is van warm en koud water. Er is verwarming voor de kille momenten. In de keuken een 4-pits kookgelegenheid op gas en een koelkast, met vriesvakje, voor bederfelijke waren en waarin natuurlijk ook drankjes heerlijk koel te krijgen zijn. Een radio en cd-speler voor de momenten dat u wilt genieten van muziek of de actualiteiten wilt beluisteren en een Satelliet TV met diverse Nederlandse en internationale zenders. Als u in een haven ligt kunt u gebruik maken van 220 Volt walstroom. Met mooi weer is het heerlijk om achter de buitenbesturing onder de Sprayhood te staan, die u kunt afsluiten indien het regent. Hierachter bevindt zich ook nog de Bimini. Het aanleggen van het schip wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een boeg- en hekschroef. De route kunt u in de gaten houden met het aanwezige kompas, snelheidsmeter, dieptemeter en roerstandaanwijzer. Als u voor anker wilt gaan kunt u gebruik maken van de handankerlier. Dit schip mag op het IJsselmeer varen tot windkracht 4 Beaufort. Huisdieren zijn toegestaan, wij berekenen dan de kosten van de (verplichte) eindschoonmaak, € 40,00.

 

Yachtcharter
Flyer Drifter 1000 cs
Inventarislijst huurboten
Folder Yachtcharter.pdf

Prijslijst Yachtcharter
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP

Onvergetelijke vaarvakantie

Rated 5,0 out of 5
27 mei 2024

We hebben een onvergetelijke vaarvakantie achter de rug. Met minimale vaarervaring was het best spannend om met een boot van 10m uit te varen. Vooral het moment als je daarboven hoog op de boot achter het roer staat. Maar de verhuurder stelt je met de nodige humor, instructies en een korte proefvaart snel op je gemak. Daarbij is de Oceanus een hele comfortabele- en goed manoeuvreerbare boot, zeker met hulp van de boeg/hek schroef is het een eitje, iets wat ik anderen mensen met niet veel vaarervaring tevens aanraad om te nemen. We hebben in 4 dagen tijd bij verschillende Friese dorpen en steden aangemeerd en genoten van de natuur, het mooie weer (gelukje) en met name het gevoel van vrijheid wat het varen bied. We gaan dit zeker nog eens (snel) herhalen!!

Patrick

Een hele fijn week gehad.

Rated 5,0 out of 5
29 augustus 2023

Een hele fijne boot om mee te varen. Goed wendbaar zodat ook het aanleggen vlot ging. Het weer was die week helemaal top. We waren een deel van de week met 5 personen, maar dan zou ik de volgende keer een slag groter huren. Door het prachtige weer nu geen problemen gehad met de ruimte. Ook het prettige ontvangst bij aankomst was helemaal geweldig. Heel handig om de video voor het afvaren te bekijken zodat we direct konden starten met onze vakantie. We zijn richting de kop van Overijssel gegaan en hebben genoten van de mooie omgeving die vanaf het water weer helemaal vernieuwend was.

fam ter keurst

Wederom een mooie vaarvakantie met prachtige boot

Rated 4,0 out of 5
27 augustus 2022

Dit was onze 2e tocht met de Oceanus. Daarvoor 2 keer de Aegir gehuurd. Beide boten zijn van hetzelfde type, maar met andere indeling.

Boot vaart fantastisch en is goed bestuurbaar. Door afmeting is een plek in de haven vinden nooit lastig. Anker is makkelijk te bedienen, waardoor je lekker op een meer kan zwemmen. Tevens hebben wij sinds twee jaar en eigen rubberboot mee. Deze kan prima achter de Oceanus.

Punt voor verbetering: Er is relatief weinig opbergplek/kastjes voor kleding in de hutten.

Groot Wassink

Fantasisch

Rated 5,0 out of 5
29 september 2021

Dit is de tweede keer wat wij met de Oceanus vaarden, en ook niet de laatste keer!! Wij hebben weer een mooie vakantie gehad. De boot was weer super netjes en schoon, en in goede toestand. Het huur proces is makkelijk en de personeel super vriendelijk. Van harte bedankt.

Timo Rebel

Een prachtige vakantie aan boord van de Oceanus

Rated 3,0 out of 5
23 augustus 2021

We hebben de Oceanus gehuurd van 9 tot en met 20 Augustus. De boot van van binnen prima schoon. Beddengoed was er en alles was op dat vlak prima voor elkaar.

Wel was er 1 LED lampje in het plafond in de salon kapot en knipperde het LED lampje boven het aanrecht als een stroboscoop. Deze hebben we na dag 1 zelf verwijderd, omdat dit echt storend was. We hebben dit na terugkomst gemeld, dus gaan er vanuit dat e.e.a. opgelost is.

Buitenom was het iets minder. Het dashboard was niet echt schoon en de boot had veel last van groene aanslag buitenom rond de waterlijn. Wellicht valt de gemiddelde huurder daar niet over, maar de ervaren watersporter, springt het in het oog. Ook zat er relatief veel schade rondom. Dit kon eigenlijk onmogelijk van één seizoen komen.

De aangeboden documentatie was prima in orde. Er werd goed uitgelegd hoe e.e.a. technisch in elkaar zat en, wederom de gemiddelde huurder en wellicht minder geoefende watersporter, zou absoluut zonder zorgen op pad gaan. Ik daarentegen, peil regelmatig eerst olie voordat ik de motor start, om zeker te weten dat dat goed zit.

Helaas was het oliepeil net 1/4 boven het minumum toen ik op dag 3 van de vakantie de olie peilde. (het wordt niet gevraagd in het boordboek, maar het is zo’n kleine moeite om even te doen en echt een goede manier om averij te voorkomen.) Omdat destijds het oliepeil laag stond, heb ik daarna dagelijks het oliepeil gecheckt.

Tevens deden de tankaanduiding van de vuilwatertank en brandstoftank het niet. Na navragen bij de Brekken, werd ons verzekerd dat er echt zeker voor 2 weken voor 4 personen zwart water in die tank paste. Dit was correct.

Ook staat in het boordboek dat er op 1 tank ongeveer 40-50 uur gevaren kan worden. Als je dus de 40 uur nadert, begin je je voorzichtig aan wat zorgen te maken om je brandstofvoorraad, aangezien de tankmeter het dus niet deed. Bij tanken ging er echter maar 70 liter in. We hebben dus extreem zuinig gevaren. Gemiddeld niet meer dan 1500 toeren. We waren tenslotte op vakantie en hadden geen haast. Bij terugkomst ging er nog eens 60 liter in volgens de eindafrekening. Daar zijn dus absoluut geen problemen geweest, echter de gemoedsrust was beter geweest als de tankmeter het gewoon had gedaan.

Een dieptemeter zat ook geïnstalleerd, maar werkte ook niet. Niet dat we die nodig hebben gehad, maar het is gewoon zonde dat de geïnstalleerde apparatuur niet werkt.

En dan nu de hamvraag: Zou je dezelfde boot weer huren? Het antwoord daarop is een volmondig JA!. De boot heeft prachtige vaareigenschappen en we hebben volop genoten, ondanks dat het weer niet geweldig was.

En we kunnen ons prima voorstellen dat je niet alle 5 (of 6?) de boten in je huurvloot ieder jaar helemaal 100% kunt updaten tijdens de winter. Als de Oceanus nu net na seizoen 2021 aan zijn technische onderhoud toe was, dan viel het allemaal ook nog ontzettend mee.

Jelle Westerhof
Golf