Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Aquanaut European Voyager 1300 Boann

Virtuele Tour Plattegrond
Vanaf €1.915,- per week
  • 3 cabines, 1 dinette

  • 2 x 2-pers. bed, 4 x 1-pers. bed

  • 2 toiletten, 1 douche

  • Extra grote leefruimte door twee scheepsniveaus

  • Borg € 550,00

  • Meerweeksekorting

  • Nu ook met vroegboekkorting

Aquanaut European Voyager 1300

BOANN boot met 3 etages

Een schip met een enorme ruimte dankzij twee niveaus over bijna de gehele lengte van het schip! Deze EV 1300 biedt vele mogelijkheden. Buiten kunt u van het uitzicht genieten vanuit de beschutte open kuip of vanaf het riante bovendek. Door de schuifdeuren geheel te openen vindt de kuip aansluiting bij de salon waardoor een enorme gelijkvloerse ruimte ontstaat. De slaap- en sanitairruimtes zijn onderdeks ondergebracht. Er ontstaat een geheel eigen sfeer aan boord van een EV doordat de salon en de open kuip – op hetzelfde niveau gelegen – een eenheid vormen en samen met het erboven gelegen achterdek (zonnedek) een enorme ruimte bieden. Bovendien voorzien van extra isolatie voorzieningen voor een lang seizoen.

Geschikt voor binnenwater en IJsselmeer. De voordelen van het nieuwe European Voyager concept op een rij: Groot achterdek en een ruime kuip op één niveau. De kuip is beschermd tegen regen en zon en ligt bijna op de waterlijn. Beide dekken samen geven een enorme ruimte. Het achterdek is niet veel hoger als bij de normale achterdek modellen. Het achterdek kan via een vaste trap worden bereikt. De overdekte gangboorden zorgen ervoor dat het tijdens hete zomers in de salon niet te warm wordt. De European Voyagers hebben over bijna de gehele scheepslengte twee etages waardoor er een zeer ruim interieur ontstaat.

Onze schepen hebben standaard het volgende aan boord:

Een douche- en toiletgelegenheid die voorzien is van warm en koud water. Er is verwarming voor de kille momenten. In de keuken een 4-pits kookgelegenheid op gas en een koelkast, met vriesvakje, voor bederfelijke waren en waarin natuurlijk ook drankjes heerlijk koel te krijgen zijn. Een radio en cd-speler voor de momenten dat u wilt genieten van muziek of de actualiteiten wilt beluisteren en een Satelliet TV met diverse Nederlandse en internationale zenders. Als u in een haven ligt kunt u gebruik maken van 220 Volt Walstroom. Met mooi weer is het heerlijk om achter de buitenbesturing onder de Sprayhood te staan, die u kunt afsluiten indien het regent. Hierachter bevindt zich ook nog de Bimini. Het aanleggen van het schip wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een boeg- en hekschroef. De route kunt u in de gaten houden met het aanwezige kompas, snelheidsmeter, dieptemeter en roerstandaanwijzer. Als u voor anker wilt gaan kunt u gebruik maken van de handankerlier. Dit schip mag op het IJsselmeer varen tot windkracht 4 Beaufort. Huisdieren zijn toegestaan, wij berekenen dan de kosten van de (verplichte) eindschoonmaak, € 60,00.

Voor dit schip gelden de volgende specificaties of extra’s:

Een 220 Volt omvormer en  bovendek met vaste zitbank.

 

Yachtcharter
Flyer EV 1300
Inventarislijst huurboten
Folder Yachtcharter.pdf

Prijslijst Yachtcharter
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP

Heerlijke boot om mee te varen. Alleen erg wind gevoelig. De ontvangst en begeleiding is erg gastvrij en relaxte. Bij terug komst wordt de boot direct afgetankt en direct verrekend, wel zo eerlijk en transparant.

Rated 5,0 out of 5
28 oktober 2023

Zie hierboven

Fam Boele

Goed!

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2022

helemaal prima. goed geregeld. niks op aan te merken

Carlien

super ruime boot

Rated 5,0 out of 5
18 juni 2022

prachtig schip, heel schoon en super vriendelijke mensen van de Brekken

Remco Pelser

mooi familie weekend

Rated 4,0 out of 5
6 mei 2021

zeer tevreden, misschien wat meer aandacht bij vertrek. Kan je ook uitleggen deze mensen geven je al hun vertrouwen. Boot wordt zeer schoon en netjes overhandigd.

Daarna vlotte afwerking. Eindafrekening is zeer zeker geen onaangename verrassing.

Alles bij elkaar goede en solide verhuurder

Hans

Mooi schip Vaart super.

Rated 4,0 out of 5
7 april 2021

Mooi schip Vaart super. alleen met de stormen die we met Pasen hadden kun je eigenlijk niet varen, ook een ervaren schipper heeft het dan moeilijk.

Wat ik persoonlijk erg jammer vond is dat het schip bij aanvang van de reis, rondom veel lakschade had, het ziet er dan zo verwaarloosd uit, Tevens waren de Kussens op het achterdek niet volledig. Er werd gezegd dat de muizen de kussens hebben aangevreten, daar heb ik alle begrip voor. Wij waren het eerste van het seizoen die er mee ging varen. Mijn mening is dat als het seizoen begint je je verhuurvloot op orde moet hebben, de hele winter heb je tijd om de lakschade te repareren. Wat we verder missen in dit schip zijn voldoende Stopcontacten vooral in de slaapkamers.

Het leefgedeelte is fantastisch zowel de Zithoek bij de tv als bij de stuurstand. De keuken funktioneerde prima. Helaas hebben wij onze korte vakantie vroegtijdig moeten onderbreken vanwege slechte weersomstandigheden. maar we komen graag weer voor een volgende keer. wij wensen Yachtcharter de Brekken een goed Seizoen.

groetjes Fam. Abels

Fam Abels
Golf