Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Varen, vissen of ontspannen in uw tuin aan het water, bij ons chaletpark kan het allemaal!

Watersportcentrum de Brekken in Lemmer, Zuidwest Friesland, bestaat uit 600 percelen huurgrond, met eigen ligplaats, ieder perceel ligt dan ook aan het water. Het chaletpark is van alle gemakken voorzien, zoals café-bar-restaurant, snackbar, eetboetiek, wasserette,  jachthavens, speeltuinen en een watersportservice voor uw boot.

Gelegen aan het meer de Groote Brekken begeeft u zich binnen no time op het IJsselmeer, in het Friese of Overijsselse merengebied. Ook met de auto is ons chaletpark goed te bereiken, Lemmer is gelegen aan de A6.

Onze percelen huurgrond hebben allemaal recht van opstal, zodat de eigendomssituatie goed is geregeld. De objecten staan ingeschreven bij het kadaster, klik hier voor meer informatie.

Vaste bewoning, al dan niet tijdelijk, is bij ons nooit toegestaan. Ook niet bij een verbouwing thuis of n.a.v. ‘persoonlijke omstandigheden’. Het is mogelijk om uw chalet maximaal 8 weken per jaar onder te verhuren.

Voor prijslijst of folder klik hier

Voorzieningen van het Chaletpark de Brekken

De aanvullende voorzieningen, zoals hieronder beschreven, zijn gegroepeerd in en om het centrumgebouw:

receptie toilet- en douchegebouw jachthavens
restaurant was- en droogmachines technische watersportservice
café-bar kinderspeelplaats(en) jachtverhuur
snackbar + eetboetiek                  minigolfbaan parkeergelegenheid

Bekijk hier onze Facebook pagina!

Golf