Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Yachtcharter de Brekken
Golf

Ligplaatsen huren FrieslandLigplaats huren Friesland van WSC De Brekken

Bent u op zoek naar een plek waar u voordelig een volledig uitgeruste ligplaats kunt huren in Friesland? Dan bent u op de website van WSC De Brekken op de juiste plek! Wij hebben namelijk veel ligplaatsen die u kunt huren in onze jachthaven in Friesland. WSC De Brekken is dé thuishaven voor watersporters in Friesland. Ons thuishaven is gelegen in het dorpje Lemmer, waarvan u gemakkelijk en snel de Friese meren op kunt varen. Zo bent u in een mum van tijd op het IJsselmeer of in Overijssel. Heeft u interesse in de ligplaatsen die te huur staan in onze jachthaven in Friesland? U kunt alle vrijstaande ligplaatsen vinden op deze link. Hieronder kunt u meer informatie lezen over onze ligplaatsen die u kunt huren in Friesland.

Ligplaatsen huren in Friesland met alles erop en eraan doet u bij het thuishaven van WSC De Brekken

Ligplaatsen huren Friesland

U kunt namelijk voordelig ligplaatsen huren in onze thuishaven in Friesland. Op deze pagina vindt u alle ligplaatsen die op het huidige moment vrij staan, en wat de huurprijs is. Op de interactieve kaart onder de vrijstaande ligplaatsen kunt u ook van bovenaf zien welke ligplaatsen er vrij zijn. Zo krijgt u al een goede impressie van een ligplaats waar u interesse in heeft. Onze ligplaatsen zijn dan ook nog eens ruim uitgerust met alle technische, gemeenschappelijke en sanitaire voorzieningen die u nodig heeft. Alle informatie over onze jachthavens in Lemmer vindt u hier. Heeft u voor de rest nog vragen en onduidelijkheden over onze ligplaatsen of iets dergelijks? U kunt onze website raadplegen voor alle informatie over WSC De Brekken. Vindt u dan niet waar u naar zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina voor de laatste updates!

Golf