Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ligplaatsen huren in Lemmer?

ligplaats huren lemmerWilt u een mooie en uitgebreide ligplaats in Lemmer huren voor uw boot, met alle voorzieningen die u nodig heeft? Dan bent u bij WSC De Brekken aan het juiste adres! WSC De Brekken is namelijk dé thuishaven voor watersporters in Lemmer. U kunt gemakkelijk vanuit de ligplaatsen in onze jachthaven in Lemmer varen naar de Friese meren, of bijvoorbeeld naar Overijssel of het IJsselmeer. Wij hebben complete jachthavens met alle sanitaire, gemeenschappelijke en technische voorzieningen die u maar nodig heeft. Heeft u interesse in een ligplaats huren in Lemmer? Lees dan verder, of bekijk deze pagina voor de vrije ligplaatsen die u kunt huren!

Ligplaatsen huren in Lemmer doet u gemakkelijk op onze website

ligplaats huren lemmerU kunt namelijk eenvoudig vrijstaande ligplaatsen vinden in ons jachthaven in Lemmer door op deze link te klikken. Hier kunt u de prijzen, de afmetingen en het stroom zien wat u erbij krijgt. Op de interactieve kaart onderaan de pagina kunt u makkelijk van boven zien welke ligplaatsen het zijn. Zo krijgt u al een goede impressie van onze jachthaven. Bij de jachthavens krijgt u ook nog voorzieningen als een vuilwaterstation, een winterberging, een afsluitplaats, een afgesloten parkeerplaats, drinkwater en elektriciteit bij uw ligplaats en nog veel meer. Alle informatie over de ligplaatsen in onze jachthaven vindt u op deze pagina. Voor de rest kunt u onze website raadplegen voor alle informatie over WSC De Brekken en de werkzaamheden die wij uitvoeren in onze thuishaven.

Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden over ligplaatsen in onze jachthaven in Lemmer? Dan horen wij dat graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de pagina. wij helpen u graag verder. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes en meer.

Golf