Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
8 - 10 personen

Aquanaut Andante 438 AC Ceto

Vanaf €2.170,- per week Bekijk deze boot
6 - 8 personen

Aquanaut European Voyager 1300 Boann

Vanaf € 1.735,- per week Bekijk deze boot
6 - 8 personen

Aquanaut Unico 1200 Notus

Vanaf € 1.510,- per week Bekijk deze boot
4 personen

Aquanaut Drifter CS 1100 Nomia

Vanaf € 1.305,- per week Bekijk deze boot
4 personen

Aquanaut Unico 1000 Neptunus

Vanaf € 1.185,- per week Bekijk deze boot
5 personen

Aquanaut Drifter CS 1000 Aegir

Vanaf € 1.135,- per week Bekijk deze boot
4 - 6 personen

Aquanaut Drifter CS 1000 Oceanus

Vanaf € 1.135,- per week Bekijk deze boot
5 personen

Aquanaut Drifter 950 Aquarius

Vanaf € 995,- per week Bekijk deze boot

Motorboten huren in Friesland bij Yachtcharter de Brekken

Yachtcharter de Brekken is gevestigd in Lemmer, de Friese thuishaven voor watersporters.  Vanuit deze ‘uitvalsbasis’ zijn de Friese meren, de provincie Overijssel en natuurlijk het IJsselmeer gemakkelijk te bereiken.

Wij verhuren alleen Aquanaut motorschepen. Naast onze prima schepen, hebben wij alles in huis voor een goede vaarvakantie. Hierbij kunt u denken aan ruime ligplaatsen met steigers, restaurant + snackbar en een supermarkt. Maar ook voor vertier aan land is gezorgd met een minigolfbaan en een speeltuin. Wat het geheel compleet maakt is de gezellige vakantiesfeer. Onderaan de pagina kunt u de folder downloaden om onze schepen te bezichtigen. Beoordeel zelf of wij uw vakantiepartner mogen zijn.

Op uw tijdelijke jacht voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis. Voor een ontspannen verblijf is alles aan boord. Van een complete keuken, toilet en een douche tot een radio CD-speler. Zelfs aan een verwarming is gedacht! Een boeg- en hekschroef is standaard op onze jachten, deze maakt het afvaren en aanleggen voor u gemakkelijk.

Klik hier voor een overzicht van onze vloot. Uw jacht ligt in een ruime ligplaats met steigers die makkelijk te bereiken zijn. Het is toegestaan om dichtbij de motorboot te komen met uw auto. Om het u extra gemakkelijk te maken, brengt onze bagagewagen uw koffers naar uw schip. Op vakantie hoeft u dus niet met zware koffers te sjouwen!

Thuishaven in Lemmer, Friesland

Behalve comfort op uw jacht, hebben wij ook veel faciliteiten op de haven. Alles voor de ultieme vaarvakantie is aanwezig. Van minigolf en speeltoestellen tot een wasserette en een restaurant + snackbar. Maar bovenal hebben wij een gezellige vakantiesfeer in een groene en rustige omgeving.

Geen vaarbewijs nodig!

Zelfs zonder vaarbewijs kunt u heerlijk een weekend, midweek of langer op het water genieten. Wij maken van u een echte kapitein!  Vakantiepark De Brekken uit Lemmer maakt dit mogelijk door de verhuur van luxe motorjachten, verschillend in afmeting, uitrusting en prijsklasse.

Mooie omgeving van de Friese meren & het IJsselmeer

Dankzij de centrale ligging van onze locatie, bent u binnen no time op het IJsselmeer of op het Friese en Overijsselse merengebied. Al deze wateren zijn zeer de moeite waard om te bevaren en ontdekken. Bovendien komt u op uw schip langs onder meer beschermde natuurgebieden, fraaie landschappen en historische stadjes.

Corona Voucher

Mocht het bij u beginnen te kriebelen om vakantieplannen te maken en denkt u misschien na over het huren van een motorboot, maar twijfelt u of het wel door kan gaan in tijden van de Coronacrisis? Wij weten helaas ook niet hoe het in deze onzekere tijd verder gaat met alle beperkingen.

WEL kunnen we de keuze van wel of niet boeken vergemakkelijken.

Mocht u besluiten te boeken en de vakantie kan uiteindelijk toch niet doorgaan door de coronamaatregelen, dan ontvangt u van ons een Voucher voor het door u (aan)betaalde bedrag. Deze kunt u gebruiken binnen 2 jaar na uitgifte van de Voucher.

Dus, uw geld is niet weg, alleen het afvaart tijdstip verschuift.

Helaas is het op onze huurboten niet mogelijk om 1,50 mtr afstand te houden, daardoor zijn samengestelde gezelschappen niet mogelijk.