Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
8 - 10 personen

Aquanaut Andante 438 AC Ceto

Vanaf €2.245,- per week Bekijk deze boot
6 - 8 personen

Aquanaut European Voyager 1300 Boann

Vanaf € 1.790,- per week Bekijk deze boot
6 - 8 personen

Aquanaut Unico 1200 Notus

Vanaf €1.575,- per week Bekijk deze boot
Friesland yacht charter 4 personen

Aquanaut Drifter CS 1100 Nomia

Vanaf €1.355,- per week Bekijk deze boot
4 personen

Aquanaut Unico 1000 Neptunus

Vanaf € 1.225,- per week Bekijk deze boot
4 - 6 personen

Aquanaut Drifter CS 1000 Oceanus

Vanaf € 1.195,- per week Bekijk deze boot
5 personen

Aquanaut Drifter CS 1000 Aegir

Vanaf € 1.165,- per week Bekijk deze boot
5 personen

Aquanaut Drifter 950 Aquarius

Vanaf €1.025,- per week Bekijk deze boot

Sinds 1984 verhuurt Yachtcharter de Brekken motorjachten. Dit zijn uitsluitend werfschepen van Aquanaut.  U zult zich ongetwijfeld meteen thuis voelen op uw tijdelijke jacht!

Een vaarbewijs voor onze motorboten is niet nodig, wij zorgen dat u voorzien wordt van instructie (proefvaart optioneel), daarna bent u klaar om met een goed gevoel te kunnen vertrekken. Een boeg- en hekschroef is standaard op onze motorboten, deze maken het afvaren en aanleggen gemakkelijker.

Uw jacht ligt in een ruime ligplaats met steigers die goed te bereiken zijn. Bekijk hier ons aanbod aan ligplaatsen. U kunt met uw auto dichtbij het jacht komen om uit te laden. Om het u extra gemakkelijk te maken, brengt onze bagagewagen uw koffers naar uw jacht.

Andere faciliteiten op ons terrein zijn een gezellig restaurant met terras aan het water, een snackbar, klein supermarktje, speeltuin en een minigolfbaan. Er is een gratis afgesloten parkeerterrein, met dagelijks toezicht.

 

 

Omgeving

Vanuit onze thuishaven in Lemmer, bent u binnen mum van tijd op het IJsselmeer of op het Friese en Overijsselse merengebied. Onderweg is er genoeg afwisseling door de fraaie landschappen, historische stadjes en beschermde natuurgebieden.

Ook via de weg is ons terrein gemakkelijk te bereiken. Lemmer ligt aan de A6, in het zuiden van Friesland. Meer over het huren van een boot in Friesland leest u op onze website.

 

Actief op social media, bekijk hier onze facebook pagina!