Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

varen frieslandBoot varen Friesland

Met een boot varen door Friesland is een heerlijke manier om de provincie en haar schoonheid te ontdekken. Friesland is een provincie met veel meren en kanalen, en het is een geweldige manier om de omgeving te verkennen.

Ontdek de omgeving

Als je door Friesland vaart, kom je langs verschillende steden en dorpjes. Je zal starten vanuit Lemmer, welk één van de hoogst bezochte watersportlocaties van Nederland is. Vanuit Lemmer kan je gelijk het meer “de Brekken” op. Onze Yachtcharter is vernoemd naar dit meer. De Brekken is een prachtig meer om te starten. Het is niet te groot en je kan alle kanten op.

Vervolgens kun je doorvaren naar diverse kleinere steden en dorpjes in de provincie. Joure is een charmant dorpje met een aantal mooie panden en bezienswaardigheden. Je kunt de Sint-Martinuskerk bezoeken, of genieten van het uitzicht vanaf de oude binnenhaven.

Ook Sneek is een leuke, rustige stad om te bezoeken. Je kunt hier genieten van het mooie, oude centrum, een kijkje nemen bij het Nationaal Watersportmuseum, of een wandeling maken langs de vele kanalen.

Je kunt ook doorvaren naar de Friese Meren. Hier kun je genieten van een adembenemend uitzicht op het meer en je kunt ook genieten van de rust en de stilte. Je kunt ook de vele eilanden en stadjes en dorpjes bezoeken die de Friese Meren rijk zijn.

Het is ook mogelijk om door te varen naar Harlingen, een prachtige stad aan de Waddenzee. Je kunt hier genieten van het mooie uitzicht over het water, of een kijkje nemen bij de vele historische gebouwen en bezienswaardigheden.

Boot varen Friesland

Met een boot varen door Friesland is een geweldige manier om de schoonheid van de provincie te ontdekken. Je kunt genieten van het adembenemende uitzicht, en je kunt ook genieten van de vele steden en dorpjes die de provincie rijk is. Bekijk de beschikbaarheid van onze boten!

Golf