Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Boot huren Friesland, Yachtcharter De Brekken

Boot verhuur in FrieslandWilt u een boot huren in Friesland? Dan bent u bij Yachtcharter De Brekken aan het juiste adres! Bij Yachtcharter De Brekken kunt u namelijk vele verschillende boten huren voor een heerlijke boot vakantie in Friesland. U vindt onze boot verhuur in het zuidwesten van Friesland. Dat betekent dat u gemakkelijk van onze uitvalsbasis Friesland in kunt varen, en vanaf hier bent u binnen een mum van tijd op het IJsselmeer. Ook de provincie Overijssel is binnen uw handbereik. Op onze watersportcentrum vindt u naast onze bootverhuur ook het verhuur van ligplaatsen op onze jachthaven, en nog meer. Kijk eens op onze website voor alles over onze watersportcentrum en onze bootverhuur. Hieronder kunt u ook verder lezen voor meer! Wilt u een boot huren om in Friesland te varen met hemelvaart? Bekijk de beschikbaarheid hier.

Kom eens langs bij Yachtcharter De Brekken voor onze boot verhuur in Friesland

U kunt bij ons kiezen uit maar liefst acht verschillende prachtige boten. Die kunt u voor de vakantie bewonen met vier tot tien personen, afhankelijk van de boot. Zo kunt u met uw partner, gezin of uw hele familie! De boot die u huurt is uiteraard uitgerust met een douche. U vindt ons aanbod van de boten eenvoudig door hier te klikken. Daarbij vindt u alle informatie die u nodig heeft over een specifieke boot op de pagina ervan. Het is bij ons ook enorm eenvoudig om een vaarvakantie te boeken. Als u zich op een van de pagina’s van een boot bevindt, ziet u een agenda. Daarin zijn alle groene data de dagen waarin de boot nog niet verhuurd is. Zo kunt u gemakkelijk kijken wanneer u de vakantie het beste uitkomt. Verder vindt u ook een handige 360 graden foto op de pagina van elke boot. Zo krijgt u alvast een goede impressie ervan.

Raadpleeg onze Facebook voor de laatste nieuwtjes over onze bootverhuur!

Golf