Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Boot huren Tjeukemeer bij De Brekken

Boot huren Tjeukemeer bij De Brekken 

Boot huren TjeukemeerWilt u een boot huren om te varen op het Tjeukemeer? Dan bent u bij Watersportcentrum De Brekken aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Lemmer, de ideale plek om te vertrekken met een boot. Vanuit deze uitvalsbasis kunt u met uw boot naar de Friese meren, maar ook de provincie Overijssel en het IJsselmeer zijn vanuit Lemmer gemakkelijk bereikbaar. In het Friese merengebied zijn diverse leuke vaarroutes te vinden, natuurlijk via het Tjeukemeer. Vraag ons gerust om tips voor mooie vaarroutes in de omgeving. 

Daarnaast heeft u voor het huren van een boot bij De Brekken geen vaarbewijs nodig. Laat u dus niet tegen houden door een gebrek aan ervaring of een vaarbewijs. Voor vertrek geven wij u een duidelijk instructie en zorgen wij ervoor dat u helemaal vertrouwd bent met de boot. Dankzij doordachte jachtbouw en toepassing van moderne techniek is het varen met onze kruisers vrij eenvoudig. 

Comfortabel en ontspannen varen op het Tjeukemeer 

De vloot van De Brekken bestaat uit fraai gelijnde, door gerenommeerde werven gebouwde en sfeervol ingerichte schepen. Alle verkeren uiteraard in een perfecte staat van onderhoud. Hier zorgen wij zelf voor met onze eigen technische- en onderhoudsdienst. Zij zijn ook altijd bereikbaar bij pechgevallen, gelukkig komen deze zeer zelden voor. Onze jachten bieden u luxe en comfort. Alles bevindt zich aan boord voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Zo kunt u echt genieten van een prachtige vaarvakantie. 

Onze volledige vloot kunt u vinden op onze website. Hier ziet u ook direct de beschikbaarheid van onze schepen. Heeft u een mooie boot gezien die u wilt huren, maar wilt u deze ook even in het echt zien? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij u vertellen wanneer dit schip bij ons in de haven ligt. Als u andere vragen heeft of meer informatie wilt mag u natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. 

Golf