Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

jachthaven ijsselmeerJachthaven IJsselmeer

Onze jachthaven aan het IJsselmeer is een prachtige plek om te genieten van het mooie, goed bevaarbare water dat dit gebied rijk is. Het is gelegen in Lemmer, in de provincie Friesland. De haven ligt aan het oosten van het IJsselmeer, waar het een ideale plek is voor watersport, vissen en het bewonderen van de mooie omgeving.

De jachthaven heeft een breed scala aan faciliteiten, waaronder een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen, een reparatie- en onderhoudswerkplaats, een kraan voor het vervoer van boten, een kleine winkel voor benodigdheden en een restaurant. Er is ook een klein strand waar je kunt zwemmen, zonnen en genieten van het uitzicht.

De jachthaven ligt in een prachtige omgeving, met een adembenemend uitzicht over het de Brekken en de omringende weilanden. Er zijn vele wandelpaden in de omgeving, waar u kunt genieten van de rust en de prachtige omgeving. Ook zijn er verschillende watersportmogelijkheden bij de haven, waaronder zeilen en vissen.

De jachthaven is een geweldige plek om te genieten van het prachtige IJsselmeer, met zijn over het algemeen goed bevaarbare wateren en adembenemende uitzichten. Of u nu komt om te vissen, te zeilen of gewoon om de omgeving te bewonderen, de jachthaven biedt een geweldige ervaring. U zult zeker genieten van uw verblijf in deze prachtige omgeving. Bekijk onze jachthaven!