Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Yachtcharter de Brekken
Golf

Ligplaats huren in Friesland of Lemmer?

Jachthaven “de Brekken” biedt meer dan 200 ligplaatsen aan. Deze ligplaatsen hebben een lengte van 8 tot 12 meter en zijn verdeeld over het chaletpark in vijf kleine, gezellige jachthaventjes.

Omgeven door groen, zult u de plezierige sfeer van een kleine haven ervaren, met de faciliteiten van een grote haven. Elke ligplaats is voorzien van een eigen stroomaansluiting, per twee ligplaatsen is een opstapsteiger over de hele lengte van de ligplaats tot aan de meerpaal. Centraal bij de haventjes zijn de parkeerplaatsen en het sanitairgebouw. Op de steigers vindt u de watertappunten en er is wifi ontvangst.  De vuilwaterafvoerafzuiginstalatie is centraal gelegen bij het hoofdgebouw.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Watersportservice en plaatsen voor (overdekte)winterstalling. Klik hier voor meer informatie over de winterstalling van Jachthaven de Brekken.

Ons terrein ligt aan het meer de Groote Brekken. Ook de rest van het Friese merengebied, het IJsselmeer en het Overijsselse merengebied zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de havens. Ontdek de mooie Friese meren.

Bekijk hier onze Facebook pagina!

Golf