Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

jachthaven lemmerJachthaven Lemmer

Een bezoek aan onze jachthaven in Lemmer is een bezoek aan een unieke plek vol mogelijkheden. Deze jachthaven heeft een prachtig uitzicht op de Friese meren en de omringende bossen en weilanden. Met een paar minuten varen bent u al op de Brekken. Dit is een relatief klein meer, waar u geweldig kunt varen. Het is een goede plek om te starten. Vanaf de Brekken kunt u alle kanten op, u kunt door naar Sneek, Joure, of u kunt gelijk het IJsselmeer op.

De jachthaven is gelegen aan de oostelijke oever van het IJsselmeer, met een directe verbinding met de Friese meren. Wij hebben meerdere ligplaatsen beschikbaar voor motorboten en zeilboten, waar je je boot tijdens je bezoek veilig kunt aanleggen. Bekijk hier de beschikbaarheid.

De jachthaven beschikt over een moderne, comfortabele faciliteiten, zoals een eigen sanitairgebouw, een wasserette, een kantine en een winkel. Er is ook een wifi-verbinding. In de kantine kun je genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. Ook is er een restaurant en een minigolfbaan. Hier kunt u na het varen een hapje eten.

Vanaf de jachthaven kun je gemakkelijk de Friese meren bezoeken. De meren zijn een paradijs voor watersporters en vissers. Er zijn veel verschillende soorten vis te vinden, waaronder paling, baars, snoek en brasem. Ook het landschap is prachtig. Je kunt er genieten van rustige meren, bossen en heidevelden.

De jachthaven is ook een uitstekende uitvalsbasis om de rest van Friesland te verkennen. Er zijn veel plaatsen die je kunt ontdekken, zoals de stad Leeuwarden, de prachtige Waddeneilanden en de vele andere bezienswaardigheden in Friesland.

Kortom, de jachthaven in Lemmer is een ideale plek om je boot aan te leggen en de Friese meren en Friesland te verkennen. Er is voor ieder wat wils, dus kom snel naar deze prachtige plek en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Golf