Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Jachthaven Lemmer

Een bezoek aan onze jachthaven in Lemmer is een bezoek aan een unieke plek vol mogelijkheden. Deze jachthaven heeft een prachtig uitzicht op de Friese meren en de omringende bossen en weilanden. Met een paar minuten varen bent u al op de Brekken. Dit is een relatief klein meer, waar u geweldig kunt varen. Het is een goede plek om te starten. Vanaf de Brekken kunt u alle kanten op, u kunt door naar Sneek, Joure, of u kunt gelijk het IJsselmeer op.

De jachthaven is gelegen aan de oostelijke oever van het IJsselmeer, met een directe verbinding met de Friese meren. Wij hebben meerdere ligplaatsen beschikbaar voor motorboten en zeilboten, waar je je boot tijdens je bezoek veilig kunt aanleggen. Bekijk hier de beschikbaarheid.

Bekijk vrije ligplaatsen

Uitstekende uitvalsbasis

De jachthaven is ook een uitstekende uitvalsbasis om de rest van Friesland te verkennen. Er zijn veel plaatsen die je kunt ontdekken, zoals de stad Sneek, de prachtige natuur en de vele andere bezienswaardigheden in Friesland.

Kortom, de jachthaven in Lemmer is een ideale plek om je boot neer te leggen en de Friese meren en Friesland te verkennen. Er is voor ieder wat wils, dus kom snel naar onze jachthaven in Lemmer en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Contact

Reviews

Ervaringen van klanten

Timo Dörner
Timo Dörner
05/12/2022
Unsere Erste Adresse wenn man eine Panne mit dem Boot hat!!
Juergen Schwindhammer
Juergen Schwindhammer
14/10/2022
Tobias Weiss
Tobias Weiss
10/08/2022
Sehr freundliche Mitarbeiter, toller Service! Schöne Boote zum Chartern. Kann ich nur weiter empfehlen!
Michael Becker
Michael Becker
03/07/2022
Ute Husmann
Ute Husmann
01/07/2022
christian kessler
christian kessler
19/11/2021
Alles super
Super Snaky
Super Snaky
24/10/2021
Great hospitality
Heinz Schieffer
Heinz Schieffer
02/09/2021
Monique Roth
Monique Roth
25/08/2021
Ulrike Selicke
Ulrike Selicke
09/08/2021
Bekijk alle reviews
Golf