Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motorboot huren Lemmermotorboot huren lemmer

Zoekt u naar een motorboot om te huren in de omgeving van Lemmer? Bij Yachtcharter de Brekken kunt u meerdere verschillende motorboten huren. Zo kunt u bijvoorbeeld varen in De Friese Meren. Via de Friese Meren kunt u varen naar het IJsselmeer en de omgevende wateren en provincies. Naast het huren van een motorboot bij ons in Lemmer, kunt u ook een ligplaats huren voor uw schip. Bovendien hebben wij een chalet park waar u heerlijk op vakantie kunt. Meer hierover vindt u op onze website!

Een motorboot huren bij Yachtcharter de Brekken

motorboot huren lemmer

Bij Yachtcharter de Brekken in Lemmer kunt u maar liefst acht verschillende motorboten huren. De boten zijn geschikt voor vier tot tien personen, dus u kunt heerlijk met uw gezin of een groep vrienden op een vaarvakantie. U betaalt de huur voor de motorboten in een termijn van een week. Zo kunt u al vanaf €1025,- per week een motorboot bij ons huren in Lemmer, die u met maar liefst vijf personen kan bevaren! Dit is namelijk de Aquanaut Drifer 950 Aquarius: een geweldige boot die ideaal is voor beginners. Wilt u met een grotere groep van bijvoorbeeld 10 personen op een vaarvakantie gaan? Dan is de Aquanaut Andante 438 AC Ceto zeker wat voor u!

Elke motorboot beschikt over unieke eigenschappen en kenmerken. Ze zien er ook allemaal verschillend uit vanaf de buiten- en binnenkant. Op de pagina’s van de boten kunt u meerdere foto’s vinden. We hebben zelfs 360 graden foto’s op de pagina’s staan, zodat u een zeer realistische impressie kan krijgen van onze motorboten. Ook vindt u op de desbetreffende pagina’s van de motorboten een agenda. Hierin kunt u alvast kijken voor welke data u de motorboot zou kunnen huren in Lemmer. De vrijstaande data zijn overzichtelijk aangegeven. Zo kunt u dus zeer eenvoudig met uw agenda bij de hand uw vakantie plannen. Super handig!

Meer informatie en contact

Vrijwel alle informatie over het huren van een motorboot bij Yachtcharter De Brekken in Lemmer vindt u op onze website, en op de pagina’s van de boten. Het kan natuurlijk zijn dat u nog vragen heeft. Bekijkt u dan onze contactpagina. Hier vindt u al onze contactgegevens en openingstijden. Op afspraak zou u natuurlijk ook een keer langs kunnen komen om een motorboot in Lemmer te komen bezichtigen. We helpen u graag verder.