Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Yachtcharter Lemmer

Wilt u op een vaarvakantie gaan en bent u nog op zoek naar een Yachtcharter in Lemmer die een boot kan verhuren aan u? Dan bent u bij Yachtcharter De Brekken, gelegen in Lemmer, aan het juiste adres! Watersportcentrum De Brekken is dé Friese thuishaven voor watersporters. U kunt bij Yachtcharter De Brekken veel verschillende jachten huren voor uw vaarvakantie in de buurt van Lemmer. Een jacht kunt u bij ons huren zonder het bezitten van een vaarbewijs. Het enige vereiste is dat u 18 jaar of ouder bent. Zo kunt u heerlijk op vaarvakantie in De Friese Meren met uw vrienden, gezin of familie! Naast het verhuren van jachten kunt u veel meer werkzaamheden en activiteiten vinden die wij ondernemen. Bekijk eens onze website!

Huur een boot

Meer informatie over Yachtcharter Lemmer

U kunt gemakkelijk en snel een datum prikken om uw gewenste vaarvakantie in te plannen. Dit doet u op de eerdergenoemde pagina’s van onze jachten. Via de agenda, ziet u overzichtelijk op welke data het desbetreffende jacht beschikbaar is. Heeft u voor de rest nog vragen over Yachtcharter De Brekken in Lemmer? Wij helpen u graag verder. U kunt onze contactgegevens onderaan de pagina vinden. Ook hebben wij een contactpagina. We helpen u graag verder.

Contact
Golf