Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Yachtcharter Lemmeryachtcharter lemmer

Wilt u op een vaarvakantie gaan en bent u nog op zoek naar een Yachtcharter in Lemmer die een boot kan verhuren aan u? Dan bent u bij Yachtcharter De Brekken, gelegen in Lemmer, aan het juiste adres! Watersportcentrum De Brekken is dé Friese thuishaven voor watersporters. U kunt bij Yachtcharter De Brekken veel verschillende jachten huren voor uw vaarvakantie in de buurt van Lemmer. Een jacht kunt u bij ons huren zonder het bezitten van een vaarbewijs. Het enige vereiste is dat u 18 jaar of ouder bent. Zo kunt u heerlijk op vaarvakantie in De Friese Meren met uw vrienden, gezin of familie! Naast het verhuren van jachten kunt u veel meer werkzaamheden en activiteiten vinden die wij ondernemen. Bekijk eens onze website!

Jacht huren bij Yachtcharter De Brekken in Lemmer

yachtcharter lemmer

Yachtcharter De Brekken verhuurt acht verschillende jachten in Lemmer. Alle jachten hebben een lengte van 9,5 tot maar liefst 13 meter. Zo kunt u met vier personen op vakantie, maar op de grotere jachten met maar liefst tien personen! Alle jachten zijn uniek van uiterlijk en hebben verschillende eigenschappen en kenmerken. U kunt al onze jachten bekijken op deze pagina. Zo is de Aquanaut Unico 1000 Neptunus geschikt voor vijf personen, en de Aquanaut Andante 438 AC Ceto geschikt voor een hele groep van tien personen!

Hier kunt u ook de specifieke informatie per jacht vinden, met allerlei foto’s (waaronder zelfs 360 graden foto’s!) Bovendien vindt u hier een agenda waarin u uw vaarvakantie kunt plannen. De groene data zijn de dagen dat de jacht beschikbaar is. Super handig! U kunt een jacht huren bij Yachtcharter De Brekken voor maar liefst €995,- per week.

Meer informatie

U kunt gemakkelijk en snel een datum prikken om uw gewenste vaarvakantie in te plannen. Dit doet u op de eerdergenoemde pagina’s van onze jachten. Via de agenda, ziet u overzichtelijk op welke data het desbetreffende jacht beschikbaar is. Heeft u voor de rest nog vragen over Yachtcharter De Brekken in Lemmer? Wij helpen u graag verder. U kunt onze contactgegevens onderaan de pagina vinden. Ook hebben wij een contact pagina. We helpen u graag verder.