Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Golf

Waarom boeken bij Yachtcharter de Brekken?

Wij van Yachtcharter de Brekken bieden u kwaliteit. Verhuur van alleen werfgebouwde Aquanaut motorboten, waar geen vaarbewijs voor benodigd is. Alle gemaakte afspraken worden duidelijk vastgelegd in een Hiswa-huurcontract. Yachtcharter de Brekken is een vrijwillige deelnemer aan het project Veilighuren. Hieronder meer informatie over kortingsmogelijkheden.

Vroegboekers
Wat zijn de voordelen van vroeg boeken? Dat zijn er eigenlijk best wel veel!

Zoals:

  • Vroegboekkorting
  • De ruimste keuze uit onze vloot
  • De grootste keuze in beschikbare periodes
  • Gespreide betaling
  • Kosteloos annuleren of omboeken
  • Klik hier voor meer informatie

Dus profiteer nu van de vroegboekkorting en kies de vakantie die u graag wilt! Boek nu met extra korting!

Meerweeksekorting
Wanneer u langer dan een week vaart, hebben wij minder drukte en werk op de wisseldagen. Daarom bieden we u een korting aan, variërend van 5% tot 7,5%. 
Hoe dit precies werkt, leest u hier

Trouweklantenspaarsysteem
Elke klant krijgt bij de eerste vaart een logboek van ons mee, in dit logboek is een spaarsysteem opgenomen. Tijdens elke vaart die u bij ons maakt, spaart u voor een korting, deze wordt bijgeschreven in het logboek. Als u in 5 jaar tijd 4 keer bij ons heeft gevaren, is het logboek vol. De korting die u in deze jaren heeft opgebouwd, kunt u in het zesde jaar laten verrekenen met de huurprijs. 

Lastminute prijzen
Soms zijn niet alle boten ver van tevoren verhuurd. In dit geval bieden wij drie weken voor afvaart een aantrekkelijke lastminute prijs aan. 
De lastminutekorting is 15% en is direct zichtbaar gemaakt op onze reserveringspagina. Hier kunt u natuurlijk op wachten of eerder voor zekerheid kiezen.

Gunstig verlengen
Interessant voor iedereen die bij ons komt varen.

Soms komt het voor, dat het weekend na uw vaarperiode het motorjacht nog vrij is. Hiervoor proberen we natuurlijk een klant te vinden via de lastminute-aanbiedingen. Ook dit jaar gaan we de op dat moment varende huurder benaderen, halverwege de vaarweek zullen we het weekend (tot maandag 10.00 uur) aanbieden, hiervoor berekenen we 15% van de dan geldende weekprijs.

 

Locatie

Yachtcharter de Brekken ligt erg gunstig gelegen. Zie hieronder een opsomming van onze locaties in de buurt:

 • Lemmer
 • IJsselmeer
 • Tjeukemeer
 • Overijssel
 • Friese Meren

 

Weekenden en midweken
We verhuren onze motorjachten in principe voor minimaal 1 week, toch is het ook mogelijk om weekenden en/of midweken te boeken! Wanneer dit mogelijk is, ziet u in onderstaand overzicht:

Voorseizoen (april t/m juni) vanaf 1 maart te boeken
Hoofdseizoen (juli & aug) 4 weken voor afvaart te boeken
Naseizoen (sept & okt) vanaf 1 juli te boeken

Soms ontstaan er al eerder ‘gaten’ in de planning, doordat een boot bijvoorbeeld voor 10 dagen verhuurd wordt. Houd dus de site in de gaten, wie weet heeft u geluk!
De beschikbare midweken + weekend worden direct zichtbaar op de boekingspagina.

 

 

Download folder en prijslijsten

Wij sturen u graag informatie per post toe. Echter, het duurt enige dagen voordat dit bij u op de mat valt. Bovendien kunt u alles wat wij opsturen hier downloaden.

Hieronder vindt u alle documenten die u bij ons kunt downloaden.

Yachtcharter
Folder Yachtcharter.pdf
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP
Prijslijst Yachtcharter 2024

 

 

Bekijk hier onze facebook pagina!

Golf