Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Aquanaut Unico 1200 Notus

Virtuele Tour Plattegrond
Vanaf €1.690,- per week
  • 3 cabines, 1 dinette

  • 2 x 2-pers., 2 x 1-pers. en stapelbed

  • 2 toiletten en aparte douche

  • Extra grote leefruimte buiten door een overdekt achterdek

  • Borg € 550,00

  • Meerweeksekorting

  • Nu ook met vroegboekkorting

Aquanaut Unico 1200 FA ”Notus”

Een stevig schip voor 6 tot 8 personen.

De Aquanaut Unico 1200 FA ”Notus” is door de moderne vormgeving een opvallende verschijning. Een motorjacht waarvan het elegante lijnenspel met haar vele afgeronde vormen – zowel bij het exterieur als interieur – het schip tot een echte blikvanger maakt. En dat geldt zeker ook voor het eigentijdse notenhouten / witte interieur met aluminium accenten. Verder zijn de strakke salonbank en dinette bekleed met comfortabele leren kussens. De “Notus” is voorzien van separate natte cellen en twee toiletten, 3 cabines met 6 vaste slaapplaatsen en de dinette is om te bouwen naar nog 2 slaapplaatsen. Uitgerust met een sprayhood en dubbele ramen.

Ook geschikt voor het IJsselmeer. Het schip heeft centrale verwarming, is extra goed geïsoleerd en heeft over het gehele achterdek een cabriokap. Het achterdek is voorzien van vaste banken en een tafel. Een ideaal schip en zeker een aanvulling op onze vloot in het voorjaar en naseizoen. Boeg- en hekschroef, magnetron, omvormer, televisie, dekbedden en lakenpakket behoren tot de standaard uitrusting.

Onze schepen hebben standaard het volgende aan boord:

Een douche- en toiletgelegenheid die voorzien is van warm en koud water. Er is verwarming voor de kille momenten. In de keuken een 4-pits kookgelegenheid op gas en een koelkast, met vriesvakje, voor bederfelijke waren en waarin natuurlijk ook drankjes heerlijk koel te krijgen zijn. Een radio en cd-speler voor de momenten dat u wilt genieten van muziek of de actualiteiten wilt beluisteren en een Satelliet TV met diverse Nederlandse en internationale zenders. Als u in een haven ligt kunt u gebruik maken van 220 Volt Walstroom. Met mooi weer is het heerlijk om achter de buitenbesturing onder de Sprayhood te staan, die u kunt afsluiten indien het regent. Hierachter bevindt zich ook nog de Bimini. Het aanleggen van het schip wordt u makkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een boeg- en hekschroef. De route kunt u in de gaten houden met het aanwezige kompas, snelheidsmeter, dieptemeter en roerstandaanwijzer. Als u voor anker wilt gaan kunt u gebruik maken van de handankerlier. Dit schip mag op het IJsselmeer varen tot windkracht 4 Beaufort. Huisdieren zijn toegestaan, wij berekenen dan de kosten van de (verplichte) eindschoonmaak, € 60,00.

 

Voor dit schip gelden de volgende specificaties of extra’s:

Een magnetron, een 220 Volt omvormer en een volledig overdekt achterdek met vaste zitbank.

Yachtcharter
Flyer Unico 1200
Inventarislijst huurboten
Folder Yachtcharter.pdf

Prijslijst Yachtcharter
Voorbeeld Hiswa huurcontract
Unigarant vaarvak_folder
Polis voorwaarden Unigarant
Unigarant Aanvraag invulbaar VVP

Een heerlijk en goed bevaarbaar motorboot.

Rated 5,0 out of 5
11 mei 2024

Een fijn schip om mee te varen. Vooral omdat de huif bij mooi weer makkelijk is neer te klappen zodat je zo lekker op de bank in de zon kan zitten.

Toen we aankwamen was de kachel even aangeweest om het binnen gerieflijk en droog te laten worden vanwege de koude nachten. Heel attent. Bedden heerlijk, alles was aan boord. We zijn al een paar jaar aan het huren bij de brokken, maar altijd weer even vriendelijk en behulpzaam.

Henk en Tannet v.d. Velde

Een fijne boot

Rated 4,0 out of 5
13 juni 2023

De nota’s is een fijne boot. Ietwat prijzig misschien maar overal comfortabel en goed te besturen.

gijs

Heerlijke week in September

Rated 5,0 out of 5
17 maart 2021

In September met 3 vrienden een week afstand genomen van het thuiswerken.

Mooi ruim schip met gescheiden sanitair, een mooie strakke huif en een motor die snort als een poes.

Door de goede vaareigenschappen een makkelijk te hanteren schip onder alle omstandigheden.

Zeker een aanrader.

Henk
Golf