Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motorboot huren in Friesland

Sinds 1984 verhuurt Yachtcharter de Brekken motorboten. Dit zijn uitsluitend werfschepen van Aquanaut.  U zult zich ongetwijfeld meteen thuis voelen op uw tijdelijke jacht!

Een vaarbewijs voor onze motorboten is niet nodig, wij zorgen dat u voorzien wordt van instructie (proefvaart optioneel), daarna bent u klaar om met een goed gevoel te kunnen vertrekken. Een boeg- en hekschroef is standaard op onze motorboten, deze maken het afvaren en aanleggen gemakkelijker.

Uw jacht ligt in een ruime ligplaats met steigers die goed te bereiken zijn. Bekijk hier ons aanbod aan ligplaatsen. U kunt met uw auto dichtbij het jacht komen om uit te laden. Om het u extra gemakkelijk te maken, brengt onze bagagewagen uw koffers naar uw jacht.

Andere faciliteiten op ons terrein zijn een gezellig restaurant met terras aan het water, een snackbar, klein supermarktje, speeltuin en een minigolfbaan. Er is een gratis afgesloten parkeerterrein, met dagelijks toezicht.

 

Varen in de omgeving van Lemmer

Vanuit onze thuishaven in Lemmer, bent u binnen mum van tijd op het IJsselmeer of op het Friese en Overijsselse merengebied. Onderweg is er genoeg afwisseling door de fraaie landschappen, historische stadjes en beschermde natuurgebieden.

Ook via de weg is ons terrein gemakkelijk te bereiken. Lemmer ligt aan de A6, in het zuiden van Friesland. Meer over het huren van een boot in Friesland leest u op onze website.

 

Bekijk ook eens de motorboten van De Brekken

Wij hebben maar liefst acht verschillende motorboten in ons aanbod. De motorboten beschikken elk over verschillende specificaties. Daarom is er voor ieder wat wils. U kunt al een motorboot huren vanaf vier personen, tot wel tien personen. Ga daarom heerlijk varen met uw gezin, familie of vrienden!

Wilt u nog voordeliger varen? Boek dan voor 180 dagen vóóraf of drie weken binnen vertrek de vaarvakantie. Op de pagina van een motorboot kunt u eenvoudig vooruit boeken met een overzichtelijke agenda. Ook hanteren wij meerweeksekorting, wanneer u voor een langere periode een motorboot huurt.

Heeft u vragen over het huren van een motorboot bij De Brekken? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons altijd bereiken via de contact pagina. Ook zijn wij actief op social media, bekijk hier onze Facebook pagina!

Golf